X-epil szokott szellemcsíkos lenni?
Figyelt kérdés
Holnap nem kellene megjönnie. Ma reggel megcsinált tesztemen megjelent egy halvány második csík,kb 10 percen belül. Tüneteim nincsenek,csak a mellem érzékeny egy kicsit. Az előző hónapokban ilyenkor már leszakadt a mellem, és szörnyen görcsölt a hasam. Ezek most nem jelentkeznek.2013. nov. 29. 09:52
1/6 anonim válasza:
Nekem nem volt szellemcsíkos, hanem.pozitív már pár nappal a nemvárt előtt.
Ha rózsaszín a csík és szabad szemmel látható, akkor gyermeket vársz :)
2/6 A kérdező kommentje:
Bár nagyon halvány,de látható. Rózsaszín vagy szürke? na ezt nem tudom eldönteni. Az én szemem már mindenhol rózsaszín csíkokat lát :)
2013. nov. 29. 10:19
3/6 anonim válasza:
Szia! Képet nem tudnál feltenni róla? Nekem is halvány csíkos lett, kíváncsi vagyok a tiéd hogy néz ki, meg arra is, hogy vajon tényleg baba van-e a dologban... Köszönöm!
4/6 anonim válasza:
Ajjaj szinte mindig,most is lapul egy a táskámba,ami ilyen csikos.x-epilt azt nem is veszek többet.
5/6 anonim válasza:
Én is csatlakoznék. Ha az ablak felé fordítom és totál látszik a második csík! Ha szabad szemmel nézem trükközés nélkül akkor is látszik halványan de nem tudom eldönteni én sem hogy az most szellem csík vagy sem. :( 4 napom van nem vártig!! Mindenkinek drukkolok!!A.
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon rossz a telefonom kamerája,így a fényképen nem látszik semmi sem. Az a furcsa nekem,hogy semmi olyan tünetem sincs,mint ami szokott lenni mensi elött.
2013. nov. 29. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!