Ha spontán vetélés utân vki rögtön teherbe esik?
Figyelt kérdés
Mi van ha vki rögtön, egy ciklust sem kivàrva teherbe esik? Volt màr vki így?2014. jan. 3. 16:56
1/6 anonim válasza:
Nagyobb az esélyed egy újabb vetélésre.Ezért várat a doki.
2/6 anonim válasza:
Egy vérzést minimum meg kellene várni már csak a ciklus figyelése miatt is, mert felborult hormonháztartással nagyobb az esély a vetélésre. A ciklus hossza, "minősége" sok mindent elárulhat a szervezeted regenerálódásáról. Szerintem nem szerencsés azonnal teherbe esni, de persze hallottam már ilyen jellegű sikersztorikat is.
3/6 A kérdező kommentje:
Màr volt 2 vetélésem, a legutolsó 2 hete. :(
Mu du viszont egymàsnak estünk és elmaradt a védekezés, most pedig ovus fàjdalmaim vannak.
Az első utàn szépen kivàrtuk a 3 hónapot, utàna össze is jött,mégis vetélés lett a vége megint.
Tulajdonképpen nem izgulok annyira , h mi van ha összejön ebből a baba, csak érdekelne h vki jàrt e màr hasonló cipőben.
Még mielőtt elítélnétek, nem vagyok felelőtlen. Csak két vetélés utàn màr úgy vagyok vele h nem ezen múlik...akàrmikor megtörténhet a baj
2014. jan. 3. 17:47
4/6 anonim válasza:
Masodik valoszolo vagyok! Nekem is volt ket vetelesem, ugyhogy teljesen ertelek. Amugy nem biztos, hogy a veteles utan az ovulacio ket het utan bekovetkezik, bar ha ovus fajdalmaid vannak, akkor akar lehetseges is.
5/6 A kérdező kommentje:
Az elsö vetélésem után,azonnal visszaállt a ciklusom.
Most még biztos nem volt peteérésem mert ovuteszttel figyelem,csak érzem a szúrkálásokat.
Remélem nem csináltunk nagy hülyeséget tegnap... :S
És neked van már gyerköcöd?
2014. jan. 4. 16:38
6/6 anonim válasza:
4-es vagyok! Nincsen sajnos :( Én is nem rég veszítettem el a második babámat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!