Volt olyan aki spontán 5-6 hetes vetélés után rögtön teherbe esett? Sikerült?
Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 13:44
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én annó 7 hetesen vetéltem spontán.Nem kellett művi befejezés, mert magától teljesen kitisztult.A vetélés utáni első menzesz 4 hétre jött, majd ez után teherbe is estem a kisfiammal, aki most egy éves! :) szerencsénk volt másodjára, mert nem mindenki esik teherbe rögtön egy vetélés után.Most a kistesóval próbálkozunk!
Sok sikert nektek! :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi és sok sikert!
2009. szept. 1. 13:57
3/5 anonim válasza:
Én egyik év szeptember 4-én vetéltem el 12 hetes terhesen, amit be is fejeztek, majd fél év pihenést javasolt a dokim. Nem sűrűn voltam együtt a férjemmel akkor, és nem is voltak vmi bíztatóak az orvos szavai a következő terhességre nézve. Szilveszteri buliba készültünk, dec. 30-án fura érzésem volt, akkor már 5 napja késett. Vettünk gyorsan egy tesztet még a bevásárlás előtt, és erősen pozitív lett. Nagyon örűltem, de féltem is, hogy majd ez a terhesség is ugyan úgy végződik mint az előtte lévő. Szeptember 5-én megcsinálták az eü kaparást, majd november 25-én volt az utolsó mensim. Elég hamar össze jött szerencsére. Veszélyeztett terhes voltam, végül 41 hétre megszületett egészségesen a kislányunk! Sok szerencsét kívánok nektek! :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. szept. 1. 16:18
5/5 anonim válasza:
Én tavaly decemberben vetéltem el 7 hetesen, művi úton kellett befelyezni. Utána vártunk a köv mensiig, ami 26 napra meg is jött. Utána már nem jött meg, 35 hetes vagyok, készülődik kifele a picúr:)
Sok sikert és mihamarabbi babázást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!