Vetélés után mikor sikerült újra a baba?
30-án elvetéltem 6 hetesen. Nagyon megvisel a dolog lelkileg, 10 hónapot vártunk a babára, nagyon boldogok voltunk, de elmúlt!!!
Aki volt hasonló helyzetben, mikor sikerült újra a baba?
(Tudom nem mindenki egyforma.)
Előre is köszönöm!
Nagyon sajnalom. :( Nekem 2008 decembereben volt egy vetelesem es 2009 juniusaban teszteltem pozitivat. 8 hetes voltam.
Szivbol kivanom, hogy minel elobb sikeruljon.
Műszeres befejezés lett a vége vagy spontán elment és nem kellett kaparni???
Nekem aug.12-én volt spontán vetélésem akkor azt mondta a nődokim h az első menstruáció után ha szeretnénk mindent bele, mert vetélés után fél évig még fogékonyabb az ember gyermeke, csak a probléma h a párom nem itthon dolgozik és nehéz összehozni h jókor legyen itthon, most nagyon bízom benne h sikerült 26-án...!!!
Tudom h mit érzel és szerintem ezt mindig is benned lesz, csak az idővel másképp fogod majd látni, én vetélésem után meg akartam 'halni' azt akartam h tegyék vissza a babámat rengeteget sírtam, ma már jobb egy fokkal és arra koncentrálok ha ha babás leszek erős legyek nagyon!!!
Nekem 9hetes terhesség volt!
október volt mikor elvetéltem. Dokim fél év pihenőt írt elő. márciusban terhes lettem és született egy csodás lányom, aztán 16 hónappal később még egy.
Sajnálom ami veled történt, de fel a fejjel.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Spontán vetélés volt, nem kellett befejezni, bár ez még nem bíztos, mert hétfőn megyek orvoshoz, hogy megnézze teljesen kiürült-e!
Remélem hamar sikerül újra teherbe esnem, mert nagyon vágyunk már egy kis boldogságra!
NAGYON DE NAGYON SZORÍTOK NEKED!!!!!!
MIELŐBBI + TESZTET ÉS EGÉSZSÉGES BABÁT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!
Kedves utolsó nagyon köszönöm neked a jó kívánságokat!
Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!