Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostilbegy? Kinek sikerült...

Clostilbegy? Kinek sikerült vele a baba és mennyi idő után?

Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 22:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
54%
Én minden este találkozom ezzel a kérdéssel. Ezt egy ember teszi fel minden este?
2011. okt. 4. 22:19
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Írd be itt a keresőbe, hogy Clostilbegyt (t-vel) baba, és kidob sok-sok kérdést, amire vannak jó válaszok.
2011. okt. 4. 22:20
 3/18 anonim ***** válasza:
18%

NEHOGY ELKEZD SZEDNI!

nekem totál tönkre tette a ciklusom! ez egy erős hormonkészítmény és van akinél pont az ellenkezőjét váltja ki, nagyon kevés embernek segít.

2011. okt. 5. 08:04
 4/18 sumergo ***** válasza:
100%

Na pont ezt akartam írni, hogy ezt a kérdést nem érdemes feltenni, mert sokkal több negatív tapasztalatot fogsz kapni, mint pozitívat. Ezek után pedig vagy nem mered bevenni, vagy ha szeded is, pszichésen befolyásolni fogja a ciklusod. Ha az orvos felírta, nyugodtan szedd, persze az a jobb, ha UH-n figyeli az orvos, hogy mit csinál a petefészkeiddel. Egyébként nagyságrendekkel több embernek segített, mint akinek bekavart volna. Tulajdonképpen csak itt olvastam olyat, hogy késett tőle, vagy máshogy bekavart. Ott dolgoztam, ahol gyártják, sokan akkor is szedték, ha nem is orvos javasolta, és segített nekik. (Én azért így nem merném szedni.) Meddőségi központban sem hallottam senkitől, hogy negatív hatása lett volna, pedig évekig jártam oda, az inszeminációhoz pedig ott szinte mindenki ezt kapja. Nyilván nem csodaszer, van hogy nem segít, de ahhoz szerintem kevés, hogy nagy bekavarást okozzon. Akinél mégis borultak a dolgok, nem szabad egyértelműen a gyógyszerre fogni.

Én is kaptam pár éve, de nekem a petevezetékeimmel voltak gondok, szólt is előre a doki, hogy lehet méhenkívüli lesz belőle, és sajna az is lett, de ettől függetlenül 3 gyönyörű tüszőm lett tőle, olyan szépek, amilyenek csak az utolsó lombikomnál lettek. Tehát azt mondom, szerintem nagyon jó gyógyszer. Sok sikert!

35+2 hkm

2011. okt. 5. 08:40
 5/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem segített.A dokim szerint alszanak a petefészkeim.Vajon létezik olyan gyógyszer amitől felébredhetnek?De amúgy inulinrezisztenciám van és gondolom ezért nincs peteérésem.Így felesleges volt szednem a clostyt.
2011. okt. 5. 09:41
 6/18 anonim ***** válasza:
Aviva tornával felébresztheted őket ! én a minap nyomtattam ki, le lehet tölteni netről a könyvet és benne van minden illusztrálva és pontosan leírva hogyan csináld. 150 oldal kb.
2011. okt. 5. 09:48
 7/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek Sumergoval.Én is szedtem,de a ciklusomat nem zavarta meg és peteérésem is lett tőle.A barátnőm mind3 kisbabája ezzel a gyógyszerrel jött össze.Persze lehet,hogy valakinek nem segít,de azért szerintem szedd,mert hátha neked használni fog.Fontos,hogy uh.ra menjél közben,mert cisztát okozhat,ha túlstimulálnak!
2011. okt. 5. 10:10
 8/18 anonim ***** válasza:
Én most szedzem két hónapig, hogy besegítsen. Megnyultak a ciklusaim 35 40 napra, most megint visszaállt 30 naposra. A z orvos megnézte volt tüszőm Tőle, pedig csak kis adagban szedtem. Ugy gondolom szedd nyugodtan, bajod nem hiszem, hogy lenne tőle. Amugy az agyik hozzászoló azt írta ez hormon, pedig nem. Talán ha elolvasta volna a gyógyszerhez mellékelt papirt azon rajta van, hogy nem hormon.
2011. okt. 5. 10:33
 9/18 anonim válasza:
szia!A 3.clostis hónap után sikerült a baba, most 15. hónapos a kislányom:-)) Most tervezzük a kistesót, és mivel a ciklusom sosem volt normális,ill. gond van a peteérésemmel is,ha ebben a hónapban sem jön össze,akkor a következő mensi után megint szedni fogom. Egyszer már bevált, bízom benne, hogy most is segít!
2011. okt. 5. 11:37
 10/18 anonim ***** válasza:

Nekem elsőre sikerült. Szép nagy, érett tüszőim lettek tőle, majd inszemináció és sikerült.

36 hetes kismama

2011. okt. 5. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!