Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostilbegy? Kinek sikerült...

Clostilbegy? Kinek sikerült vele a baba és mennyi idő után?

Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 22:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem hormontartalmú hanem az agyalapi mirigyre hat !
2011. okt. 5. 13:51
 12/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Aki azt írta hogy alszanak a petefészkei, és IR-es, voltál endokrinológusnál? A merckformin hatóanyagú gyógyszer felébreszti a petesejteket:))) nekem is segített, mellé még clostit is kaptam

2011. okt. 5. 14:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Jah, bocsi a kérdezőnek üzenem, hogy a closti egy nagyon jó gyógyszer és hatásos, ha más probléma nem áll fenn. Én most a második hónapja szedem, és beindult a peteérésem, meg merckformint is szedek PCO-s vagyok és diabéteszes:( "más bajom nincs"

Ha felírták szedjed!!!!!tényleg jó, úgyhogy én azok táborába tartozok akiknek bevállt, és olyan szerintem több van. Orvos írta fel vizsgálat után? vagy magadtól gondoltad hogy szeded?

2011. okt. 5. 14:38
 14/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

igen orvos irta fel,most várom hogy megjöjjön és 3.naptol kell szednem 5 napon át.én is pcos vagyok.remélem hogy segiteni fog

2011. okt. 5. 17:18
 15/18 anonim ***** válasza:

Én is pcos vagyok, én is szedtem az elözö ciklusomban. Szép nagy tüszöim lettek, de sajna nem sikerült az inszem. Ebben a ciklusomban megint clostit írt a dokim, csak a peteérést elösegítö hormon változott.

De tényleg sokat segít a merckformin. Nekem 150 napos ciklusból csinált 28ast.

2011. okt. 5. 18:52
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok akinek alszanak a petefészkeim.Szedem a merkformint 4 hónapja IR-re és mellé a clostyt és még így sincs peteérésem.Ja és emellett rendszeresek a ciklusaim.Elég elkeserítő hogy még clostyval sem sikerült.De kipróbálom az aviva tornát:) mert hiszek a csodákban.
2011. okt. 6. 08:12
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

én voltam aki ajánlotta neked az aviva tornát!

hidd el még hinned sem kell benne mert ez a torna tényleg hatásos. 10-ből 9 nőnek segített a teherbeesésnél.

2011. okt. 6. 08:21
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még ma neki állok.köszi.
2011. okt. 6. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!