Clostilbegy? Kinek sikerült vele a baba és mennyi idő után?
Sziasztok!
Aki azt írta hogy alszanak a petefészkei, és IR-es, voltál endokrinológusnál? A merckformin hatóanyagú gyógyszer felébreszti a petesejteket:))) nekem is segített, mellé még clostit is kaptam
Jah, bocsi a kérdezőnek üzenem, hogy a closti egy nagyon jó gyógyszer és hatásos, ha más probléma nem áll fenn. Én most a második hónapja szedem, és beindult a peteérésem, meg merckformint is szedek PCO-s vagyok és diabéteszes:( "más bajom nincs"
Ha felírták szedjed!!!!!tényleg jó, úgyhogy én azok táborába tartozok akiknek bevállt, és olyan szerintem több van. Orvos írta fel vizsgálat után? vagy magadtól gondoltad hogy szeded?
köszönöm a válaszokat :)
igen orvos irta fel,most várom hogy megjöjjön és 3.naptol kell szednem 5 napon át.én is pcos vagyok.remélem hogy segiteni fog
Én is pcos vagyok, én is szedtem az elözö ciklusomban. Szép nagy tüszöim lettek, de sajna nem sikerült az inszem. Ebben a ciklusomban megint clostit írt a dokim, csak a peteérést elösegítö hormon változott.
De tényleg sokat segít a merckformin. Nekem 150 napos ciklusból csinált 28ast.
én voltam aki ajánlotta neked az aviva tornát!
hidd el még hinned sem kell benne mert ez a torna tényleg hatásos. 10-ből 9 nőnek segített a teherbeesésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!