Ki mikor tudta meg, hogy kisbabája lesz?
Figyelt kérdés
Kinek hány nap késésnél, hányadik napnál mutatta ki a teszt, hogy babát vár? Én ma vagyok a 36. napon és 2 tesztet is csináltam, de negatív :( Nem tudom, remélhetem e még egyáltalán, hogy pocaklakóm van...2014. jan. 31. 16:41
1/13 anonim válasza:
hány napja késik? pontosak a ciklusais?
2/13 anonim válasza:
Elsőnél már késett 8 napja (ciklus 36.napja) mire tesztelni mertem. Másodiknál már a nemvárt napján (32. napon)délután teszteltem, az is azonnal erős pozi lett.
3/13 A kérdező kommentje:
Kedves első: 28-max. 32 napos ciklusaim vannak...ha a leghosszabbat nézem, akkor is már 4 napos csúszásban vagyok, a tesztnek már szerintem mutatnia kellene.
2014. jan. 31. 16:48
4/13 anonim válasza:
Szerintem is már mutatnia kellene. Szerintem nem vagy most babás. :(
5/13 anonim válasza:
hát igen kéne, de én ismerek egy csajt akinek aktus után 20 nappal lett elöször pozitív pedig fix az ovu dátuma mert uh-os követése volt. Most szült egy hónapja, tehát azért lehet ilyen is, mégha ez a ritkább is. egyébként bárkinek késhet vagy akár ki is maradhat egy teljes ciklus néha. vannak anovulációs ciklusok bár azok alatt is általában megjön rendesen, de van hogy nem.
6/13 anonim válasza:
A késéstől számitva vártam 12napot, csináltam tesztet de olyan halvány volt, hogy azt gondoltam negativ. Aztán éreztem, hogy mégiscsak baba lesz, kértem időpontot nőgyógyászhoz és kb a teszt után 1 hónapra tudtam meg, hogy olyan 10 hetes terhes vagyok.
7/13 anonim válasza:
5 nap késés után a délutáni teszt erős pozitív lett.
8/13 anonim válasza:
lehet, hogy későbbi peteérésed volt, ne add fel :)
9/13 anonim válasza:
Nekem most január 4.én kellett volna megjönni. Csináltam a teszteket de semmi csak hómező. Két héttel később fura érzésem támadt és csináltam egy újat. Onnantól minden tesztem pozitív volt és egyre erősebbek. Most már az orvos is megerősítette hogy babát várok. Általában középidőben van peteérésem, most ezek szerint akkor volt amikor meg kellett volna jönnie. (volt tojásfehérjés nyák is de nem törődtem vele, együtt sem voltunk aznap és utána se) Előfordulhat nálad is akár egy ilyen késői peteérés. Várj két hetet, akkor csinálj egy tesztet aztán mindenképpen menj orvoshoz a késés miatt.
10/13 anonim válasza:
Kedves kerdezo!
Nekem a nem vart elott 3 nappal. Most teszteltem szombaton (tegnap) pozitivat, es keddre nem varom. Azert csinalok holnap is egy tesztet, hogy meg mindig pozitiv e :)
Az elozo honapban is teszteltem 2 nappal korabban meg a nem vart napjan is es negativ lett utana meg is jott 2-3 nap kesessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!