Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy buta kérdés, de...

Lehet hogy buta kérdés, de volt aki nem tudta azonnal leteni a cigit amikor megtudta hogy terhes?

Figyelt kérdés
Ha igen mikor sikerült neki?
2013. dec. 15. 08:57
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
A 15. hétig elszívtam még napi egy szálat. Előtte egy dobozzal. Aztán miután először megmoccant többet már nem gyújtottam rá. 21 hkm
2013. dec. 15. 09:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
6.héten, az első uh után. Nekem elég volt hallani a pulzálást. Még a rendelőben kidobtam a cigit.
2013. dec. 15. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:

18. héten tudtam letenni. Elég késő. :( Szerencsémre egészséges a fiam.

Van, aki sajnos végig dohányzik.

2013. dec. 15. 09:56
 4/7 anonim ***** válasza:
5hetes voltam amikor pozit teszeltem,azòta csak a párom cigijéből szoktam 2-3 szívást,de nem minden nap! Most 35hetesek vagyunk. Előtte napi 1 doboz elment.
2013. dec. 15. 09:59
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Szia! Sajnos nekem egyáltalán nem sikerült.A gyógyszert is letettem amit évek óta szedtem és elvonási tüneteim voltak de a cigit nem. Olvastam, hogy sokak szerint az sem jobb ha hirtelen megvonod. Talán ez csak egy kifogás..... passz. :( Azt hittem egyedül vagyok ezzel és nagyon szégyelltem de mikor mentem szülni, a kórházban azt vettem észre, hogy rengeteg kismama dohányzott. Ez nem tölt el büszkeséggel de valamiért nem ment.....
2013. dec. 15. 10:53
 6/7 anonim ***** válasza:
szia, én hétfőn tudtam meg hogy terhes vagyok :) az nap vettem egy doboz cigit, mielőtt még teszteltem volna, pozi lett a teszt, másnaptól melóban nem cigiztem már, csak itthon 2-3 szálat szívtam el, amíg el nem fogyott a doboz. tegnap óta nem gyújtottam rá...ez a pár nap 2-3 szál cigi pont elég volt hogy "elbúcsúzzak" tőle egy időre :) most vagyok 5 hetes.
2013. dec. 15. 11:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szerencsére már a tervezés hónapjaiban leszoktam, amúgy sem voltam nagy dohányos (esténként 1-2 szál).

Egy ismerős csajszi olyan 6 hetsen tette le, még 1-2 hétig dohányzott miután már tudta, hogy terhes. Ő egyébként kb. fél doboz cigit szívott terhesség előtt és azóta (már megszült 1,5 éve) vissza is szokott.

Csak egy jótanács (ha nem haragszol meg érte): Ha sikerül letenned, akkor a szülés után próbálj meg ne visszaszokni. Szerintem megéri, az egészséged szempontjából, ill. anyagilag is. :) Pl. én direkt nem fogadok el 1 szálat sem senkitől azóta, nehogy "visszaessek". De szerencsés vagyok, mert pl. a Férjem sem dohányzik.

2013. dec. 15. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!