Anyukák, Kismamák! Volt már közületek olyan, aki már a beágyazódás elött tudta, hogy terhes? Amolyan anyai megérzés? És mikor volt körülbelül a beágyazódás? Milyen tünetekkel?
Szia :)
Köszönöm válaszod! Szombaton, voltunk együtt a párommal, és furcsán érzem magam.. nem tünetre gondolok, mert az még lehetetlen, de néha elönt egy megmagyarázhatatlan boldogság, ha a babára gondolok :) És kiváncsi vagyok, hogy vannak e még rajtam kívül, akik már a teszt kimutatása elött tudják... :)
nem, a beágyazósás előtt nem tudtam és a beágyazódást sem éreztem.
voltak tüneteim, de nem ebben a szakaszban, hanem a baba 4-5 hetes korában. akkor már éreztem, h babát várok, pedig még nem csináltam tesztet.
amit te kérdezel, nagyon divatos téma mostanság, próbálják is úgy beállítani, mintha általános jelenség volna, de valójában nem az. a beágyazódást, a fogantatást senki sem érzi vagy fogalmazzunk így: talán alig néhányan, ha egyáltalán... nem kell összekeverni a reménnyel és a vágyakozással
Én nem vágyakozok, és nem is reménykedem..
Nem tervezett baba lenne, úgy, hogy ennek ehhez semmi köze..De ha tényleg baba van, Akkor az Életem Szerelme lenne :)
Köszönöm!
Már értem.. Akkor ez most a hit kérdése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!