Anyukák, Kismamák! Volt már közületek olyan, aki már a beágyazódás elött tudta, hogy terhes? Amolyan anyai megérzés? És mikor volt körülbelül a beágyazódás? Milyen tünetekkel?
Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 10:38
11/14 anonim válasza:
beágyazódást éreztem, előtte meg csak reménykedtem benne, hogy sikerült. A teszt elég hamar kimutatta, kb. 4 nappal a nemvárt előtt
12/14 A kérdező kommentje:
4 nappal? :) nem minden nő egyforma ez is bizonyitja :) Gratulálok :D
2013. dec. 20. 13:48
13/14 anonim válasza:
Szia! Én a szex után 5-6 nappal a 19-20. ciklusnapomon már éreztem, hogy baba lesz. Nekünk Első olyan hónapunk volt, hogy nem védekeztünk, úgy voltunk vele, meglátjuk, ha jönni akar jön. Én annyira nem is akartam, (mármint nem akartam görcsösön, nem is foglalkoztam vele, hogy babóca lesz-e vagy sem), de 5-6 nap után tudtam, hogy valami furcsa, elkezdtem görcsölni, szurkált a hasam, olyan másképp éreztem magam. Mensi előtt 5 nappal délután már pozitív volt a teszt(bár nagyon extra haloványan). :))))) Azóta 12 heteske vagyok :) (2.baba)
14/14 anonim válasza:
Ja, és még hozzáteszem, hogy a beágyazódásos minimális vérzésem, a délutáni tesztem után, másnap délelőtt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!