Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » (nemvárt) Menstruáció előtt 2...

(nemvárt) Menstruáció előtt 2 nappal lehet beágyazódás?

Figyelt kérdés

Ma reggel volt egy picike rózsaszínes folyásom. Elkönyveltem hogy megjött. Délutánra csak szintén egy picike rózsaszínes/barnás folyásom volt.

Lehet ez még a beágyazódás jele?

Nem görcsölök, pedig szoktam ha megjön. A melleim szakadnak le úgy fájnak és duzzadtak, pedig nem szoktak mensinél.

Esetleg ötlet? Vagy ez tényleg annak az előjele hogy megfog jönni?

2013. dec. 15. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez most pont mindkettő lehet. Két nap múlva kiderül.
2013. dec. 15. 22:40
 2/8 anonim ***** válasza:
szia.nekem is nem várt elött 2 nappal volt barna folyásom én is azt hittem hogy megjött. rá 3 napra pozi teszt:)
2013. dec. 15. 22:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Kiderül. Nagyon izgulok! :)
2013. dec. 15. 23:07
 4/8 anonim ***** válasza:
majd írj :)
2013. dec. 16. 07:31
 5/8 FKKTorp ***** válasza:
Szerintem is lehet mind a kettő, de azért drukkolok! :)
2013. dec. 16. 09:13
 6/8 anonim ***** válasza:
én nekem tegnap este volt egy nagyon kis halvány barna a tisztaságin én is azt hittem h reggelre tuti megjön de még semmi,pedig máskor még ilyen nem volt,nekem is fájnak a melleim a derekam lefelé szakad ,17 -18 ra nem várom ,drukkolok neked is:)
2013. dec. 16. 09:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Megjött...........
2013. dec. 17. 09:34
 8/8 anonim ***** válasza:
sajnálom
2013. dec. 17. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!