Kb 6 nappal a beágyazódás után lehet még negatív a teszt?
Figyelt kérdés
Lehetett korai? Mára nem vártam, eddig semmi, de a reggeli teszt negatív.2013. szept. 30. 12:21
1/4 anonim válasza:
Ha negatív, vagy nem vagy terhes, vagy pedig később volt a peteérésed és így a beágyazódás is. Amúgy a beágyazódás után hat nappal már egy 10-es tesztnek pozitívnak kellene lennie, hiszen a beágyazódás után azonnal megindul a HCG termelődése. Várj egy-két napot és tesztelj újra! Drukkolok!
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. szept. 30. 15:08
3/4 anonim válasza:
Ha ma kellett volna megjönnie, akkor még nemnagyon vagy a beágyazódás után 6 nappal, nem? Ha még vagy 3 napig nem jön meg, akkor biztos nem vagy terhes, de ha mára várod, akkor még csak nem is késik!!!
4/4 A kérdező kommentje:
A feltételezett peteérés (és az együttlét is) kb 13-14 napja volt, a feltételezett beágyazódás pedig az azt követő 5-6-7. napokban (rózsaszínes folyás), azaz kb 6 nappal ezelőtt (ma már 7...). Így már elhiszed?
Amúgy egy szóval sem írtam, hogy késik, de a nem várt napján már "hivatalosan" is lehet tesztelni, még a tesztre is ez van írva, olyankor nagy eséllyel már mutat valamit - persze kivételek mindig vannak, erre irányult az én kérdésem is, hogy volt-e valaki így.
De már lényegtelen, sajnos ma már kezd megjönni, bár furcsán... lehet, hogy megvolt a baba, de nem maradt meg, s most távozik :(
2013. okt. 1. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!