Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, aki még nem terhes,...

Lányok, aki még nem terhes, de tervezi a babát, felveszi/felvette az új oltást?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 09:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
76%
nem mondtam hogy ne mozdulj ki otthonról senki se tudja megmondani mi a helyes még az orvosok sem!de viszont sajnos azt sem lehet megjósolni hogy lesz e baja a babának vagy sem!Én csak leírtam a véleményemet! Hidd el én is nagyon vágyom babára de én nem merek kockáztatni!
2009. dec. 9. 11:52
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Mi is babaprojekten vagyunk, én oltatok.

És ne felejtsétek el, hogy nekünk is ingyenes. Nehogy fizessetek érte.

2009. dec. 9. 13:57
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Én is és a párom is be vagyunk már oltva.A páromnak fájt a feje,nekem semmi bajom se volt.

21/L és 22/F

2009. dec. 9. 15:31
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Én a SOTE-n dolgozom, minden orvos azt mondta, hogy mivel babát tervezünk, még most oltassam be magam
2009. dec. 9. 15:34
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tegnap jött meg a vérzésem, ma beoltattam magam. Mire teherbe eshetek már védve leszünk!!
2009. dec. 9. 16:19
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Elöttem, már volt aki pont ebben a helyzetben van mint én.Én most megfáztam, voltam is orvosnál, hál istennek csak mezei nátha, de mi is babán próbálkozunk, és most én is megilyedtem a hírek hallatán, szóval őúgy döntöttem, ha meggyógyultam beoltatom magam.Valószínűleg terhesen már nem merném beoltatni magam, de tuti értekeznék a dokimmal erről.Én magán dokihoz járok, és nagyon megbízok benne, úgyhogy nekem majd az ő szava lesz a döntő.Jövő hónapban úőgyis kell menjek hozzá.
2009. dec. 9. 18:10
 27/31 anonim ***** válasza:
másfél hónapja oltattam magam, semmi bajom. Már mi is próbálkozunk egy ideje.
2009. dec. 9. 21:10
 28/31 anonim válasza:
66%

Kedves 18:48-as válaszoló!

Mint emlitetted az egészségügyben dolgozol, ennek ellenére nem vagy 100%-an tájékozott az oltóanyaggal kapcsolatban. Mint tudniillik a vakcina beadása után 2 hét kell hogy kialakuljon a védettség, igy amig ki nem alakult, addig mintha nem is lenne. Ez persze elég rossz én elhiszem, de semmi köze az oltóanyag minőségéhez.

A másik dolog, hogy lehetnek enyhe ismétlem ENYHE mellékhatások.

Egyébként tényleg mindenkinek a saját felelőssége.

2009. dec. 10. 11:06
 29/31 anonim ***** válasza:
52%

Szia!Mi is tervezzük a babát,a ciklusom 8. napján vagyok,és nem oltatok,félek,hogy nem lenne pé-m vagy hasonlók.:)

De ha megjön hónap végén akkor beoltatom magam.Ha nem akkor 12 hetes terhességemig nem.

Ha nem lennénk babatémán,már rég beoltattam volna magam.

2009. dec. 10. 13:26
 30/31 anonim ***** válasza:
67%
IGEN IGEN IGEN IGEN elsők között kéne megkapnotok!!!!!!!
2009. dec. 10. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!