Barátommal nem védekeztünk kB 2* de nem sokáig csináltuk óvszer nélkül 2-3percig utána mindig felvette. Szerintetek?
Most te tényleg %-ot akarsz?
Nem nagy az esélye.
Én mégis így estem teherbe.
Egy nap késésnél még nem aggódnék.
Nem nagyon lehet így megmondani, hogy hány %. Esetleg ha leírnád hány napos ciklusaid vannak és mikor voltatok együtt akkor talán.
Írtad,hogy múlthónapban is késett 4 napot,akkor szerintem nem kell aggódnod.Még várj pár napot és ha nem jön meg tesztelj!
Százalékot akarsz? Jó.
Amit csináltatok, az megszakítás. 100 nőből, aki egy évig így védekezik, 35 teherbe esik. Míg 100 nőből, aki egy évig egyáltalán nem védekezik, 80 esik teherbe. A kettő között 2.28-szoros a különbség mindössze. Azaz ha gumi nélkül szeretkeztek, és a partnered nem beléd élvez, csak 2,28-szor kisebb az esélye, hogy teherbe esel, mintha beléd élvezne.
Mindegy, hány percig csináljátok így.
A megszakítás nem védekezés. Ha gumi nélkül akarjátok, szedj tablettát. De ez így fleelőtlenség, orosz rulett, játék a tűrrel, és a vége abortusz lehet.
19:07 vagyok.Mi lassan 2 éve "védekezünk" megszakítással a párommal,eddig még nem estem teherbe,de ha mégis becsúszna egy baba akkor nekünk nem jelentene gondot.Nektek nem javaslom ezt a módszert,ha nem akartok babát!!!!
Ha nem működik gumival,állandó partnered van és megbízol benne akkor írass fogamzásgátlót.Ha rendszeresen szeded nem kell félni,hogy gond lesz.
Nem írtad hogy a ciklus hányadik napján voltatok együtt,így még mindég nem tudok segíteni.:(
Előző vagyok
Mindenképpen írd meg,hogy mi lett!
Drukkolok,h ne legyen baba! :) Ja és ne idegeskedj,mert azzal is tolhatod a mensid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!