Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátommal nem védekeztünk kB...

Barátommal nem védekeztünk kB 2* de nem sokáig csináltuk óvszer nélkül 2-3percig utána mindig felvette. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Ennek hány százalék esélye lehet h terhes vagyok? A múlthónapba 4 napot késet ebbe a hónapba tegnap kellet volna megjönnie de még semmi jele nincs. Szerintetek jelent ez valamit?
2010. jan. 17. 18:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Most te tényleg %-ot akarsz?

Nem nagy az esélye.

Én mégis így estem teherbe.

Egy nap késésnél még nem aggódnék.

2010. jan. 17. 19:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ismered azt a mondást, hogy eső után köpönyeg? Ez igaz a szeretkezés közben felhúzott óvszerre is. Mivel az előváladék is tartalmaz spermiumot, (bár sokkal kisebb számban), simán lehetsz terhes. Szerintem minél előbb menj el dokihoz és feltétlenül hagyjatok fel ezzel a szokással, amíg nem akartok babát! Azt, hogy hány százalék rá az esély, hát ki tudja? De mindegy is, ha egy ezrelék, de pont te vagy az az egy lány, aki ezerből teherbe esik ilyen körülmények közt, neked az 100%-nak számít.
2010. jan. 17. 19:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon lehet így megmondani, hogy hány %. Esetleg ha leírnád hány napos ciklusaid vannak és mikor voltatok együtt akkor talán.

Írtad,hogy múlthónapban is késett 4 napot,akkor szerintem nem kell aggódnod.Még várj pár napot és ha nem jön meg tesztelj!

2010. jan. 17. 19:07
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát 31 naponta szokott megjönni. Ez ma már 32nap. Hú hát ebbe a hónapba talán 1* max 2* nem védekeztünk de tényleg csak két perc volt az talán utána felvette az óvszert. De épp azért is félünk mert h ezelőtti hónapa is 4 napot késett.
2010. jan. 17. 19:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Százalékot akarsz? Jó.

Amit csináltatok, az megszakítás. 100 nőből, aki egy évig így védekezik, 35 teherbe esik. Míg 100 nőből, aki egy évig egyáltalán nem védekezik, 80 esik teherbe. A kettő között 2.28-szoros a különbség mindössze. Azaz ha gumi nélkül szeretkeztek, és a partnered nem beléd élvez, csak 2,28-szor kisebb az esélye, hogy teherbe esel, mintha beléd élvezne.

Mindegy, hány percig csináljátok így.

A megszakítás nem védekezés. Ha gumi nélkül akarjátok, szedj tablettát. De ez így fleelőtlenség, orosz rulett, játék a tűrrel, és a vége abortusz lehet.

2010. jan. 17. 19:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
:) Nem túl vicces, de én így lettem kétszeres anyuka. Nem mintha megbántam volna, de így soha többet nem védekezünk. (Nekem is 31-32 napos volt a ciklusom.)
2010. jan. 17. 19:41
 7/14 anonim ***** válasza:

19:07 vagyok.Mi lassan 2 éve "védekezünk" megszakítással a párommal,eddig még nem estem teherbe,de ha mégis becsúszna egy baba akkor nekünk nem jelentene gondot.Nektek nem javaslom ezt a módszert,ha nem akartok babát!!!!

Ha nem működik gumival,állandó partnered van és megbízol benne akkor írass fogamzásgátlót.Ha rendszeresen szeded nem kell félni,hogy gond lesz.

Nem írtad hogy a ciklus hányadik napján voltatok együtt,így még mindég nem tudok segíteni.:(

2010. jan. 18. 08:25
 8/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Mindenképpen írd meg,hogy mi lett!

Drukkolok,h ne legyen baba! :) Ja és ne idegeskedj,mert azzal is tolhatod a mensid!

2010. jan. 18. 08:27
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi!!! Hát jövőhéten vagy azután veszek tesztet és utána írok ne felejtsd!!!!!!!!
2010. jan. 18. 16:01
 10/14 anonim ***** válasza:
Nyugi nem felejtem el :) Drukkolok nagyon!
2010. jan. 20. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!