Lehetek így terhes? 1 hete együtt voltam a párommal, elfogyott az óvszer, ezért megszakítással védekeztünk. Neki az volt a 8. orgazmusa..
Mekkora esély van a teherbeesésre? Elvégre szerintem nem lehetett neki sok előváladéka, evégre mégis 8. menet volt.. :P Természetesen nem élvezett belém..
25/L
Cikulosodról mesélj még egy kicsit, hogy hány napos és hányadik napján történt a dolog.
Egyébként szerintem egyénfüggő. Van pasi akinek az élőváladéka elég, és van akiében még nincs életképes spermium. És az utóbbiból van több.
Meg volt-e mosakodás OTT a 7. és 8. menet közt? :)
26 naposak a ciklusaim, jövő hét kedden kéne megjönnie.
Volt mosakodás, és én is lenyalogattam.... :D
Szerintem akkor még nem volt peteérésed, szóval jóval kisebb az esély... meg amúgyis 8. menet, nem lehett már sok előváladéka... és reméljük előváladékában nincsenek életképes spermiumok sem. :D szerintem nem lesz gond. :)
Első voltam.
Lehetsz. Elég nagyszámban esnek teherbe manapság lányok, mert elterjedt az a hülye tévhit hogy előváladéktól nem lehet teherbe esni.
Legyél óvatosabb a jövőben akkoris ha most szerencséd volt.
Nekem is lett egy előváladék-babám. :)
most komolyan megéri kockáztatni?voltato már együtt 7szer aznap és bevállalsz egy ilyen helyzetet??
inkább kényeztetted volna a párod...
Már hogy lenne 30%?? Rengeteg ismerősöm van aki már jó 2 éve csinálja és nem lett belőle kölök, ha lett volna, tudnám, mert anyám nőgyógyásazti műtőben dolgozik. Ha 30% lenne már vagy 10szer teherbe keleltt volna esniük.
Én is voltam így kedves kérdező, ez nem szégyen, nem rohantam a tabiért, nekem nem lett baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!