Lányok, aki még nem terhes, de tervezi a babát, felveszi/felvette az új oltást?

Mindenféle hülyeséggel??? Ezt honnan veszed hogy az???
Most is meghalt egy hathónapos magzat a vírus miatt!
Megmondták már az elején, hogy a kismamák az egyik legveszélyeztetettebbek. (uh)
Én beoltattam magam, pedig babatervezésben vagyunk és képzeljétek, még a pém is kitolódott, annak ellenére, hogy kifejezetten kértem az oltást. Most már védett vagyok és a pém is megvolt és ami a lényeg, mostmár biztonságban vagyok(unk)! Jöhet a gyermekem :)

első vagyok! most biztos jól le leszek pontozva, de én inkább vigyázok magamra, és vitaminozok... lehet most felelőtlennek tartotok, de a keresztfiam orvosa meg azt mondta, hogy akiket beoltott annak a 80%-a ment vissza fertőzötten.
szerencsére én megengedhetem magamnak, hogy ne mászkáljak össze vissza fertőzött buszokon meg tömegekben, ezért vagyok vele úgy, hogy ha már itthon vagyok és vitaminozok (és nem csak gyógyszerekre gondolok, hanem rengeteg zöldség, gyümölcsre) akkor nem teszem ki magam az oltás kockázatának.
egyébként, ha nekem is a belvárosban a szutyokban kéne minden nap 10-12 órákat eltöltenem a köhögő, hapcizó, másokra nem figyelő emberek között, lehet én is másképp gondolkodnék.
így talán megértetek!?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!