Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mitől lehet ez?...

Szerintetek mitől lehet ez? :S nem tudom hogy döntsek!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21éves lány vagyok, és a párommal nagyon szeretnénk egy közös gyermeket. :) viszont nagyon félek a felelősségtől, mikor oda jutna a sor, akkor inkább elterelem a témát. de van amikor mindig elgondolkodok rajta, hogy milyen szép áldás az amikor a kezedben tarthatod az első gyermekedet, és egyszerűen nem tudom mitől lehet ez. Már lassacskán benne vagyok a kórban is, de nem tudom mi az ami gátol engem. :S

2014. jan. 5. 00:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az tök jó, hogy tudsz neki szeretet adni, de abból nem tudod etetni, pelenkázni, vagy ha valami baja van gyógyszert venni neki.
2014. jan. 5. 11:00
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Szia mi is 21 évesek vagyunk, es most határoztuk el,hogy szeretnénk egy babát. Nekünk van félretéve a babára, de mi azért határoztuk el magunkat, mert bennem több éve bennem volt a vàgy , hogy nagyon de nagyon szeretnek. De mindenféleképpen meg akartuk várni, hogy lediplomazzak ( meg van egy évem). De szerencsére van mar diplomas GYED ami nekünk nagyon kedvező mert amennyit kapnék sokkal több mint amennyit kerestem diákmunkaval. Szóval az anyagiak megvannak, szeretet abszolút, es a szülők mindenben támogatnak minket (első unoka? Naná :D) szóval sok sikert nektek es gondoljátok at jo alaposan :)
2014. jan. 5. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!