Szerintetek mitől lehet ez? :S nem tudom hogy döntsek!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
21éves lány vagyok, és a párommal nagyon szeretnénk egy közös gyermeket. :) viszont nagyon félek a felelősségtől, mikor oda jutna a sor, akkor inkább elterelem a témát. de van amikor mindig elgondolkodok rajta, hogy milyen szép áldás az amikor a kezedben tarthatod az első gyermekedet, és egyszerűen nem tudom mitől lehet ez. Már lassacskán benne vagyok a kórban is, de nem tudom mi az ami gátol engem. :S
Nem kórban,hanem korban,ezt már muszáj volt észrevennem.
Amúgy még bőven(!) ráérsz szerintem,főleg,ha így gondolkodsz.
2014. jan. 5. 00:07
2/12 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy elírtam! csak nem akartam kitörölni, aztán újra másolni az egészet!
Egyébként te miért írtad ezt? hogy még várjak vele
2014. jan. 5. 00:15
3/12 anonim válasza:
azért írta gondolom, mert 21 évesen még bőven ráérsz ezen gondolkodni... semmiről nem vagy lekésve! csak akkor vállaljatok babát ha mind a ketten teljesen készen álltok rá :)
2014. jan. 5. 00:29
4/12 anonim válasza:
Szerintem is várj még vele nyugodtan, bőven ráérsz. Az, hogy megijeszt a felelősség, azt mutatja, hogy még nem vagy kész erre. Szeretnéd, vágysz rá, de valahol félsz is tőle, ami egyébként 21 évesen teljesen normális. Nem kell sietned sehová, élj még egy kicsit nyugodtan, 3-4 év múlva is még bőven fiatal leszel, ráérsz akkor is, ha nem akarsz sokáig várni :) Manapság egy csomóan csak 30 évesen kezdenek ezzel foglalkozni, nem azt mondom, hogy addig várj, vagy hogy így kell csinálni, de 23-24 évesen is bőven ráérsz gyereket vállalni :)
2014. jan. 5. 00:31
5/12 anonim válasza:
Teljesen ideális korban vagy hozzá. Anyagiak rendben vannak?
2014. jan. 5. 00:45
6/12 A kérdező kommentje:
lehet hogy fiatal vagyok még, de ha bele gondolunk mi már ilyenkor megvoltunk:) igaz , akkor más volt. de tényleg minden vágyam. :) nem csak a felelősség ami vissza tart, hanem az anyukám. :D nagyon félek, hogy ő mit fog mondani rá. hiszen rajtam kivül van még 2 nővérem akik 26 és 28 évesek. tehát inkább tőlük várja az első unokát, és nem tőlem. anyagi helyzet? úgy gondolom mindent megtudok adni neki! :) Főleg a szeretetemet. :)
2014. jan. 5. 01:52
7/12 anonim válasza:
Ha te készen állnál és nem csak magadat és másokat akarnál erről meggyőzni, akkor ez a kérdés kiírásra sem került volna. Majd ha nem lesznek efféle kételyeid, akkor vállald be. A gyereknek pedig nem csak szeretet, hanem stabil párkapcsolat, megfelelő anyagiak és érzelmi háttér kell.
2014. jan. 5. 07:58
8/12 anonim válasza:
Anya akarsz lenni, de az anyukád véleményétől tartasz. Ez így nem jó! Ez nem egy olyan döntés, amit az anyukádtól kell függővé tenni. Ezt nektek kettőtöknek kell eldönteni, együtt. De Te még nem vagy biztos a dologban, így inkább várjatok még!
Együtt éltek egyáltalán a pároddal?
2014. jan. 5. 09:00
9/12 A kérdező kommentje:
igen együtt élünk! már 2 éve
2014. jan. 5. 09:42
10/12 anonim válasza:
Ha vegyesek az érzéseid, akkor még várjál. Majd ha teljesen biztos leszel abban, h babát szeretnél. A korral ne foglalkozz, mert még fiatal vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!