Nuk, Mam, Avent melyiket válasszam mi alapján döntsek?
:D neveknek érdekes lenne;) bár a mai világban semmit nem tartok kizártnak!;)
De hogy a kérdésre válaszoljak, a lányom sem a cumibol sem a cumis üvegböl nem volt hajlandó a MAM- on kívül mást elfogadni. Pedig rengeteget probaltunk.... Kb 30 féle cumi és cumisüveg van itthon... Játszani jó...
Nekünk a MAM vált be
Én is Mam-ot vettem a babánknak.Igaz még csak a cumisüveg meg játszócumi verziót. De tényleg nagyon jókat hallottam róla másoktól is. Tetszik hogy mikróba lehet sterilizálni az üvegeket. Remélem a babám is szeretni fogja :D
34 hkm
Cumisüvegből Aventet használunk, van Mam is, de a formájuk miatt az Aventot használjuk inkább, mert a mikrós sterilizálómba az sokkal kényelmesebben befér.
Cumiból viszont csak a Mam-ot hajlandó a szájába venni, a többi ívesen repült... :)
A fiam nem cumizik, mind repül.
A cumisüvegnek mindegy, mindet elfogadja. De én kimondottam utálom a mamot. Nehéz takarítani, csavargatni, mindig folyik valahol.
Az aventes cumisüveg vált be és ahhoz sok helyen tudok venni cumi részt, mamosat még sehol nem kaptam.
A nagy fiam avent cumisüveget használt. Nem szerettem, mert hamar látszik rajta a használat, elkopik, fakul. Cumiból szerette az aventot és mamot is.
A kicsi cumiból csak a mamot fogadja el, üvegből is azt vettem. Nagyon szeretem, könnyű tisztítani, mert jól elérem az alját is, mivel lecsavarható.
Mindenképp a mamot ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!