Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nuk, Mam, Avent melyiket...

Nuk, Mam, Avent melyiket válasszam mi alapján döntsek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi az alapján döntöttünk, hogy a gyermekem csak a mam-ot volt hajlandó mindenből elfogadni:) Egyébként szuper termékeik vannak, bátran ajánlom mindet!!!Avent üvegnek a szívókáját utálta, Nuknak is, illetve ez utóbbiból a cumit is kiköpte...Szóval én a Mamban vagyok jártas: mikróban sterilizálható cumisüveg, szuper designnal, kényelmes szívófejjel! Rengeteg féle ortodónikus cumi, különböző anyagból, a 6hós világít is!!! Szuper szájápoló készlet, a kicsim imádja ha ezzel tisztítom a fogát, mosolyog a nyuszira:)))A rágókákból is csak ezeket szereti, ettől nyugszik meg, mert eléri a hátsó részt is, ő is meg tudja fogni hamar, olyan a kialakítása....De olvass utána melyik neked a szimpi, ha nem fogadja el úgy is váltanod kell....És persze biztos jönnek hozzászólások a többi márka képviseletében;))
2012. dec. 3. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Mam!
2012. dec. 3. 21:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, de ezt meg kell írnom.:) Azt hittem, ezeket mint neveket szánod a kicsinek és hogy az a kérdés, hogy melyiket javasoljuk. Hát, én teljesen ledöbbentem, de így, hogy márkanevek, megnyugodtam.:)))))
2012. dec. 3. 21:44
 4/9 anonim ***** válasza:

:D neveknek érdekes lenne;) bár a mai világban semmit nem tartok kizártnak!;)

De hogy a kérdésre válaszoljak, a lányom sem a cumibol sem a cumis üvegböl nem volt hajlandó a MAM- on kívül mást elfogadni. Pedig rengeteget probaltunk.... Kb 30 féle cumi és cumisüveg van itthon... Játszani jó...

Nekünk a MAM vált be

2012. dec. 3. 21:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is Mam-ot vettem a babánknak.Igaz még csak a cumisüveg meg játszócumi verziót. De tényleg nagyon jókat hallottam róla másoktól is. Tetszik hogy mikróba lehet sterilizálni az üvegeket. Remélem a babám is szeretni fogja :D

34 hkm

2012. dec. 3. 21:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Cumink mam volt, az egyszem cumisuveget amit elfogadott az a Tommee Tippee. Kiprobaltunk egy parat...
2012. dec. 3. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Cumisüvegből Aventet használunk, van Mam is, de a formájuk miatt az Aventot használjuk inkább, mert a mikrós sterilizálómba az sokkal kényelmesebben befér.

Cumiból viszont csak a Mam-ot hajlandó a szájába venni, a többi ívesen repült... :)

2012. dec. 3. 22:12
 8/9 anonim ***** válasza:

A fiam nem cumizik, mind repül.

A cumisüvegnek mindegy, mindet elfogadja. De én kimondottam utálom a mamot. Nehéz takarítani, csavargatni, mindig folyik valahol.

Az aventes cumisüveg vált be és ahhoz sok helyen tudok venni cumi részt, mamosat még sehol nem kaptam.

2012. dec. 4. 11:19
 9/9 anonim ***** válasza:

A nagy fiam avent cumisüveget használt. Nem szerettem, mert hamar látszik rajta a használat, elkopik, fakul. Cumiból szerette az aventot és mamot is.

A kicsi cumiból csak a mamot fogadja el, üvegből is azt vettem. Nagyon szeretem, könnyű tisztítani, mert jól elérem az alját is, mivel lecsavarható.

Mindenképp a mamot ajánlom!

2012. dec. 4. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!