Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Válasszam az amniocentézist?...

Válasszam az amniocentézist? Második baba, a dilemmám az, hogy nem nagyon van segítségem, csak a férjem, aki rengeteget dolgozik.

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 13:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Lenne valami oka?
2012. aug. 3. 13:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen értem az összefüggést.

A vizsgálat akkor kell, ha egyéb vizsgálati eredmények (vérvétel, UH) vagy a korod indokolja. Egyébként felesleges. Ha meg az eredmények indolkolják, nem lehet kifogás a férjed munkája, mert ez 1-2 nap szabi, egy beteg baba meg élethosszig tartó munka, szünet és szabi nélkül.

2012. aug. 3. 13:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Van valami gond a terhességeddel?
2012. aug. 3. 13:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Igazándiból csak a korom indokolja, a rengeteg indokot, ami a fejemben jár, nem lehet egy kérdésben feltenni, ezért írtam ezt az egyet csak. A leleteim eddig rendben vannak, csak nagyon félek a szúrástól, és tényleg kevés a segítségem, mi van akkor, ha még sem tudok annyit pihenni, amennyit előírni és stb. A 21 hónapos kisfiam közel 12 kg, nehéz mellette nem csinálni semmit sem:(.
2012. aug. 3. 14:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem most 1 honapja csinálták meg,nem kell félni énis nagyon féltem de nem fáj.Az én férjem is sokat dolgozik,de akarjuk ezt a kisbabát,így itthon volt velem 1 hetet és segítet,nem engedet felkelni.Szerintem a te férjed is ha szeret benneteket ez belefér neki!
2012. aug. 3. 14:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha indokolt,akkor valahogyan próbáld megoldani, hogy legyen segítséged.De csak ha tényleg szükséges.Gondolj bele ha véletlenül beteg a baba, hogy fogod bírni kettővel?
2012. aug. 3. 14:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Egyébként lehet a szúrás után autóval utazni? A rázkódásra gondolok.
2012. aug. 3. 14:28
 8/10 anonim ***** válasza:
én pécsről jöttem a balatonra haza kocsival,de utánna pihi
2012. aug. 3. 14:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Én márciusban csináltattam korionbiopsziát-a korom miatt,39 éves vagyok-a kisebbik fiam(amikor vele voltam terhes amniot csináltattam,rossz volt a vérteszt eredménye) még nem volt 4 éves,eléggé anyás,néha emelgetem is,de emiatt számomra nem volt kérdés,hogy megcsináltatom a vizsgálatot.Az én férjem is állandóan dolgozik(ráadásul én is,a saját cégemben),így szinte minden rám hárul itthon.A vizsgálattól ne félj,inkább mondanám kellemetlennek,mint fájdalmasnak.2gyerekes+32hkm
2012. aug. 3. 14:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, most már egy kicsit nyugodtabban állok hozzá, és el is döntöttem, hogy vállalom, és nagyon fogok vigyázni magamra.
2012. aug. 4. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!