Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megütöttem a pocakom, ugye a...

Megütöttem a pocakom, ugye a baba jól van?

Figyelt kérdés
19 hetes vagyok, már gömbölyödik a hasam. Takarítottam a konyhaszekrényt, magasra kellett nyúlnom, pipiskedtem, és beledőltem a konyhaszekrény sarkába, pont pocakmagasságban, belenyomódott kicsit es végigkaristolta. Nagyon megijedtem, meghallgattam rögtön a szivhangját, hát pont ott találtam meg, de mindent rendben hallottam. Lett egy kis véraláfutásos csík, a helye fáj picit, de a hasam amúgy nem görcsöl, nem fáj. Ugye minden rendben van? A baba is érezte vajon? Fájt neki? :(

2012. aug. 2. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem a 2 éves kislányom a 16 héten tiszta erőből beleugrott a hasamba mikor feküdtem.. na az fájt gondolhatod..azt hittem kinyomja a gyereket belőlem

de semmi baja nem lett a kis lurkónak,védve vannak ők azért.

gondolj bele akiket császároznak , azért nem egy vágás van rajtuk míg eljutnak a burokig :)

szóval egy karcolástól nem lesz baja ne aggódj.

26 hetes kismama

2012. aug. 2. 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
semmi baj nincs, ne aggódj, nagyon sok minden védi Őt ott bent! Én pl. 7 hónapos terhesen magamra öntöttem véletlenül a forró vizet, na ijedtség volt rendesen. 6 hós fiam itt szunyókál mellettem :)
2012. aug. 2. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmi baja nincs! Elég jól védett helyen fekszik :)
2012. aug. 2. 15:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszonom, hogy ilyen gyorsan valaszoltatok:)

Megnyugodtam akkor:))

Szep napot Nektek!:)

2012. aug. 2. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincsen semmi baja,én a biciklivel ütöttem meg a hasamat,az is fájt vagy egy hétig,de a babának semmi baja nem volt.Nyugi,jól van a kicsike.
2012. aug. 2. 15:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan jól van, nekem is a nagyobbik szó szerint beletaposot a hugiba kb. félidőben, én oldalt feküdtem az ágyon, ő meg felállt és rágyalogolt a pocimra. Azt hittem végem nekem is meg a babának is de semmi baja nem lett! MOst éppen itt ölik egymást mellettem :))
2012. aug. 2. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!