Miért van az hogy korábban kibújik a baba a várt időpontnál?
Figyelt kérdés
értem itt azt a kedves anyukát akiért izgultunk tegnap este 37 hetes volt és megszült ma reggelre.
de miért bújnak ki hamarabb a kis lurkók????
2012. aug. 3. 10:21
1/7 anonim válasza:
Mert már elég fejlettek a kinti élethez.:)
3/7 anonim válasza:
ha elég érettek és nem érzik jól magukat benn akkor kijönnek :) persze a 37. héten már alapból elég fejlettek már a babák hogy kinn is tudjanak élni
4/7 anonim válasza:
37 hetesen már teljesen kész egy baba, 36. héttől szinte csak "zsírréteget" növeszt.
5/7 anonim válasza:
Relatív, hogy hamarabb:) Gondolj bele, ha pl. a peteérés korábban volt, akkor korábban telik le az idő is:) Plusz a babákat teljesen hidegen hagyja, hogy itt kint egy orvos szerint mikor "kell" megszületniük, ők akkor jönnek, amikor szerintük itt az ideje:)
6/7 A kérdező kommentje:
akkor nekem biztos később volt a fogantatás
mert a kislányom 40 + 6 napra született így is kis rásegítéssel..
most 26 hetes vagyok kisfiam lesz nagyon kiváncsi vagyok mikor bújik ki.
2012. aug. 3. 11:02
7/7 anonim válasza:
ismerősöm 31-32 hetes volt és neki is ma reggel lett meg a babája. na ez már korai. 37 hét már nem számít koraszülésnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!