Kinek milyen volt az ultrahang lelete? Túl korai ha már a 28. héten befordult a szülőcsatornába a baba? A lányok tényleg korábban születnek a kiírt időpontnál?
nem tudom korai-e,de azt én is hallottam,hogy a lányok korábban születnek.nővérem lánya és a sogornőm lánya is két héttel korábban jött!
boldog babavárást!Könnyű szülést :)
Nekem a kislányom 5 nappal késöbb született a kiirtnál de én a fiamat is 4 nappal tulhordtam:)
Most szintén lányt várok hát kiváncsi leszek..
32 heteske
Szia!
Én most pénteken, okt. 30-án voltam uh-on, aznap kezdtem a 29. hetet és már akkor célegyenesben volt :) Én csak azon aggódtam, hogy maradjon is úgy. De azt mondta a doki meg a védőnő is, hogy ha már így befészkelte magát, nem valószínű, hogy vissza szeretne fordulni. Ja, és kislányunk lesz :)
29 hetes kismami
Nekem is kislányom lesz,de tuti hamarabb jön!Nekünk az elejétől fejjel lefelé van arccal hátra!Nincs is képünk az arcáról,viszont az összes bordáját ismerem!:)
37 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!