Még utoljára jelentkezem, ugye rámnéztek?
Sziasztok!
Én vagyok a hírhedt 60%-os!
Nem veszekedni jöttem,hanem mert ma pozitívat teszteltem,és szeretném megmutatni a görbémet.
Így kell kinézni egy normális,trifázisos görbének!
Üdv,immár egy másik topikból :)) [link]
Oké nem a 'tesódat' szidjuk.
De akkor nála lehet érdeklődni utánad. Biztos tudja, hol vagy, hiszen "diplis".
Marcsi vagyok!
Vedd tudomásul, hogy egy ilyen ember, mint Te nem érdemel bocsánatot.
Egyébként ez egy tipikusan nem trifázisos görbe, úgyhogy nem tudom, mit vagy úgy oda. Szerintem nem is a Tiéd.
Méghogy Mrs. House??????? Ha-ha-ha-ha!!!!!!
Na ne röhögtess. Lehet van aki bedőlt ennek az állszent dumának, amit most itt benyomtál, de Én és még Rajtam kívül sokan NEM.
Nem kívánok Neked semmi egyebet, csak, hogy egyszer az életben kerülj Te is olyan helyzetbe, mint az itt Babáért küzdő Hölgyek, és a Te lelkivilágodba is gázoljanak legalább annyira bele, mint ahogy, Te tetted Velünk.
Mi van az Ügyvédeddel? Még nem jelentkezett?
Na Isten áldjon, találkozunk a Bíróságon. Mrs. Veremamellemrosszindulat
valaki linkelje má' be az ominózus kérdést, mert mostmár engem is nagyon érdekel...
mi ez, valami bírósági per lesz?!
Tessék, itt elolvashatod az egész sztorit:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Nekünk küldhetne egy levelet az ügyvédje.
(nemcsak ez a ostoba hülye tud röhögni a munkahelyén, én is.:) egy közepes kvalitású ü.bojtár, már berakja a szüret rovatba, azt amivel ő fenyegetett másokat...oda ahol a hülyéknek van külön falitábla, azoknak, akik idióta pereket akarnak keresztülvinni. állítólag ügyvéddel is beszélt:))
Már írtam máshol, hogy a topiknyitó egy élesben való leszázalékolást érdemelne.
Na drága. Akkor most legyél nagypofájú. De tényleg. Jelents fel!
köszi a linkeket...
ez hihetetlen...nem jutok szóhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!