Holnapra vagyok kiírva, de még semmi nagyobb jel nincs arra nézve, hogy szülnék majd a hétvégén. Mit csinálnak majd velem, ha jelentkezem a kórházban, hogy még nem indult be a szülés?
Orvos függő is.
Ha jól tudom kötelező 2 naponként bejárni hüvely masszírozásra és ctg-re. (A hüvelymasszírozás segít tágulni, valamint elkezd tőle a szervezeted oxitocint termelni, ami elősegíti a fájások beindulását)
A csomagodat ilyenkor már mindig mindenhova vinned kell!
Kórháza válogatja, de 7-14 napot engednek túlhordani, annál többet nem!
Ilyenkor általában 2 naponta kell menni NST-re, és ha nincs gond, nem indítják meg, csak a 14. napon.
Addigre berendelnek, megindítják a szülést és meglesz a babád. De lehet addig elindul magától is:-)
Én 8 napot hordtam túl, 10 napot engedtek volna.
Szia!
Engem befektetett a dokim, amikor lejárt az időnk:)
Másnap oxitocinos terhelést kaptam, fél óra volt és közben NST-n figyelték, hogyan reagál a szervezetem az oxitocinra.
Utána nap magzatvizet néztek.
Rákövetkező nap pedig ismét oxitocin terhelést kaptam volna, de hajnali 3kor minden előjel és fájás nélkül megszületett a kisfiam.
Minden nap kétszer kellett NST-re mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!