Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A tegnap esti aggódó anyuka...

A tegnap esti aggódó anyuka vagyok (1 hónapos hőemelkedés)?! Megígértem jelentkezem ma!

Figyelt kérdés

A mai röntgen alapján kétoldali tüdőgyulladás ábrázolódott kisfiamnál :(!!!!!!!

Hát mit is mondjak...nem köhög,nincs magas láza,teljesen l van,"csak" hőemelkedése van.És tessék-tüdőgyulladás!A vérvétel holnapra lesz meg!

Gondoltátok volna?Dr nő is teljesen hihetetlennek tartja,hiszen heti egyszer hallgatta a tüdejét-tegnap is-és teljesen tiszta légzési hang.

Ez derült ki.

Nagyon nagyon köszönöm,hogy írtatok,s aggódtatok,igazán jól esett,s jól esik!

Aki írta az állatot,mármint macska vagy kutya,azért ennek utána fogok kérdezni,mert egy kutyánk van!És köszönöm ezt a tanácsot is!

Mindenkienk további szép napot!!!!!Hálás vagyok nektek!

2010. febr. 24. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
gyors gyógyulást kívánok a kisfiadnak!
2010. febr. 24. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Húúú, szegény.Ilyen picinek hogy lehet tüdőgyulladása?

Jobbulást!

2010. febr. 24. 17:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Ez jó kérdés!Hiszen annyira óvatos vagyok-főleg az öltözködéssel,a sétákkal!

A szomszéd kisfiúnak is van.ő kórházba is került,viszont a két gyerkőc nem is találkozott!!

2010. febr. 24. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi is most voltunk betegek(2 hétig tartott) és azt mondta a gyerekorvos,hogy mostanában voltak olyan szövődmények vírusfertőzés után,ami olyan tüdőgyulladást okozott,amit nem igazán lehetett észrevenni(magas láz,hallgatás ellenére sem).Nálunk étvágytalan volt teljesen a kisfiam,de azt mondta,ha csak hőemelkedése lesz,akkor is beutal azonnal tüdőröntgenre.Jobbulást.a kisfiadnak!
2010. febr. 24. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!