Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még utoljára jelentkezem,...

Még utoljára jelentkezem, ugye rámnéztek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én vagyok a hírhedt 60%-os!

Nem veszekedni jöttem,hanem mert ma pozitívat teszteltem,és szeretném megmutatni a görbémet.

Így kell kinézni egy normális,trifázisos görbének!

Üdv,immár egy másik topikból :)) [link]

2009. nov. 24. 18:14
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
90%
Hagyjad már ezt az álszent dumát, meg a bocsánat kérésedet, te egy utolsó szemét vagy és kész. És tényleg reméljük hogy ITT utóljára jelentkeztél és békén hagysz minket!!!
2009. nov. 25. 16:11
 42/47 anonim ***** válasza:
85%

A terhessége, a napokban 'derült' ki egy vitás topikban. Hirtelen bedobta, hogy 'bebebe terhes vagyok'. Csak azoknak, akik hirtelen jóindulattal -teljesen érthetően- gratuláltak.

Erről pedig az jut eszembe, hogy

egyrészről ez egy szabad ország, ahol minden állatnak van joga szaporodni...hát tegyék.

Másrészről, egy szó sem igaz belőle. Elmebeteg. Tetőtől talpig.

2009. nov. 25. 17:25
 43/47 anonim ***** válasza:
85%

Hagyd szegény House-t békén a névválasztással...az a figura tehetségesen és szórakoztatóan ge.ci.

te csak szimplán és ordenárén ge.ci vagy.

Rohadt nagy különbség.

2009. nov. 25. 17:29
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem egy kérdésem lenne hozzád. Az előző ciklusodban aznap teszteltél, mikor már leesett a hőd. Ennek ellenére hogy "mertél" reménykedni, amikor saját bevallásod szerint annyira racionális vagy?
2009. nov. 25. 20:10
 45/47 anonim ***** válasza:
87%

Én gratuláltam neked a kérdésed elején. Most is gratulálok és boldog babavárást kívánok neked!

Elolvastam hogyan reagáltál mások kérdéseire, és a véleményem szerint nagy tapintatlanság, amit csinálsz másokkal, rendkívül leértékelő.

Lehet igazad a dolgokban, lehet szaktudásod, de ahogyan átadod az jellemez téged, és kétségbe vonja a hozzáértésedet is.

Magában a hideg tények sokszor kevesek hogy elfogadjuk, és a továbblépéshez nem elegendőek. Érzünk.

2009. nov. 25. 21:30
 46/47 anonim ***** válasza:
Ismét előző. Ha rendesen végigolvassátok, nem hiszem el, hogy valamelyikőtök is jót fog gondolni erről a nőről!
2010. ápr. 16. 15:23
 47/47 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, nem ide akartam a kommentet kérdező,de rólad!
2010. ápr. 16. 15:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!