Még utoljára jelentkezem, ugye rámnéztek?
Sziasztok!
Én vagyok a hírhedt 60%-os!
Nem veszekedni jöttem,hanem mert ma pozitívat teszteltem,és szeretném megmutatni a görbémet.
Így kell kinézni egy normális,trifázisos görbének!
Üdv,immár egy másik topikból :)) [link]
Semmi probléma csajok,így meg végképp semmi,hogy kölcsönösen elnézést kértünk egymástól.
Viszont egyvalaki még nem írt,hogy bocsánatot kérjen....a leggonoszabb:)) :)) de mindegy,szerintem az az igazi "hőstett" ha tudunk bocsánatot kérni.
Az utolsó kettő kismamának gratulálok én is,aztán jók legyetek,vigyi magatokra!
Mrs House
Szerintem ne írd hogy gonosz.
Meg kellene őt is érteni... szerintem nem szabadott volna azt írnod neki, hogy meddő! Tudod, hogy ez hogy eshetett neki? Lehet hogy nem, mert neked 3 hónap próbálkozás után sikerült! Nem tudod átérezni az ő helyzetét! Nem tudom mióta szeretne babát, lehet hogy évek óta és nem veszti el a reményt, igenis próbálkozik és küzd a babáért. És nagyon megbántódott azon, hogy azt írtad neki, hogy meddő. Te nem tudod milyen évekig küzdeni és próbálkozni. Ezen én is megsértődtem volna.
Szebben is el lehetett volna neki mondani, pl. hogy természetes úton nem lehet gyereke, csak segítséggel. Nem kellett volna megbántani.
A sítlusos hozzászólásaiddal elindítottál egy lavinát, ezért írt neked csúnya szavakkal teli levelet. Végre abba kellene hagyni a veszekedést, gonosz kommenteket és összefogni... végülis egy dologért vagytok itt mind a ketten.
Lehet, hogy ilyen a stílusod és meg is értem, de szerintem te is túlzásba estél.
Ha elfogadsz egy tanácsot kedves Mrs. House, akkor a jövőben úgy is megtudod írnia a véleményed itt, ha az nem durva és sértő másokkal szemben... és akkor te se kapsz majd sértő leveleket.
Na ez volt a véleményem... le lehet pontozni :)
Utolsó vagyok...
Látom a Jónás napoknál is segítesz mindnekinek... így kellene hozzá állni az összes kérdéshez, ilyen segítőkészen.:)
Lehet, hogy unalmas neked már a sok kérdés, hogy jajj ugye lehetek terhes stb. de kérlek értsd meg őket is.
Kedves utolsó,igazad van és fentébb már elnézést is kértem:)
A Jónás napokat ne is emlegesd,már álmomban is azokat számolom.....
Ne aggódj,engem meg leku@váztak,itt a fórumon.
Lehet jobb is lenne ku@válkodni,abból több pénzt kereshetnék :)) :))
Te beszélsz lepontozásról?
Irígykedem a %-odra,látod nekem csak ennyi van :(
de sztem nem ez adja egy válasz hasznosságát.
Mrs House
Több kórházzal állok kapcsolatban az ország több pontján,kérdezősködtem kicsit még senki nem hallott rólad/Mrs House/! De mégis Pécsett van egy 54 éves immunológus akit a háta mögött így hívnak /te vagy?/!
El tudom képzelni milyen nyers modorú vagy!
Nem kell itt a görbédet mutogatni,biztos nem vagy olyan tökéletes mint ahogy beállítod magad!
Kedves utolsó!
Nem vagyok immunológus,kicsit azért fiatalabb is vagyok,mint akiről írtál.
A görbémet azért tettem ki,mert általában ha valakiből kismama lesz,a többi fórumozó meg szeretné nézni a görbéjét.Ennyi,ezért.
Én olyat sosem írtam magamról,hogy tökéletes lennék,hol olvastál ilyet? :))
Sőt,most ha már majd jönnek a terhes tünetek,azt hiszem "tökéletlen" leszek :))
Meggyőző lehet az a hosszú hozzászólásod azoknak, akik nem látták az ilyen hozzászólásaidat:
"adjak kölcsön érett petesejtet látom szükséged lenne rá. "
"Ilyen görcsös,idegbeteg,hisztikriszti,önsajnálgató módon egyikőtöknek sem fog összejönni a gyerek soha a büdös életbe!Akár első akár a századik.
Halló,itt a Föld,veszitek az adást,szánalmas kislányok?"
"És még teherbe sem estek ezek az IQ bajnokok! Mi lesz ha terhesek lesznek? Mekkora hülyeségeket fognak kérdezni?"
"Kedves kérdező,tudod milyen jókat szoktak mosolyogni itt a kollégáim mellettem ha beleolvasnak egyik-másik kérdésbe? Csak ebben az a gáz,hogy szülészorvosok,szülésznők,csecsemősök,császáros műtősnők a kollégáim!
Hatalmas röhögések szoktak lenni néha a doktor urak véleményét inkább nem írnám le,mert biztos rögtön kimoderálnának..."
"Ha meg mégis így elítélitek az egészségügyet,akkor mi a frászkarikát ültök a meddőségi centrumokban,miért nem fogadjátok el a sorsotokat?Hmmm?"
A saját véleményemet továbbra is fenntartom: annak mondd, hogy fogadja el a sorsát, akit már abban a topicban leírtam!! Ja, és az isten mentsen meg attól a kórháztól ahol dolgozol!
Húúú. ezek tényleg nagyon durvák voltak!! Én nem olvastam még ezeket, de ez így nagyon kemény!
Engem még nem bántottál, úgyhogy grtaulálok a babához!
Szép dolog a bocsánatkérés! Csak az a baj, hogy amíg idáig eljutottál nagyon sok ember lelkébe gázoltál bele! Pontosan neked kellene empatikusabbnak lenni, aki ilyen helyen dolgozik. A fenti -vki által bemásolt- mondataid annyira sértőek, hogy én biztos nem fogadnám el a bocsánat kérésedet. Akik ezek után mennek szülni, hogy fognak nézni az ott dolgozókra!? Hogy fognak merni bármit is megkérdezni?! Megint más egy puritán, nyers modor, mint a mások-lelkébe-belegázolás! Ez már csak eső után köpönyeg!
ui: jó babázást!
(egy 3 gyerekes édesanya)
Egy állat vagy. Aki olvasott téged tudja miért.
Meddőséget kívántál másoknak, kiröhögted az embereket, akiknek kétségei voltak. Írtad egy helyed, hogy az orvos úrakkal is jót mulattok.
Gonosz, tetű írásaid voltak...megengedhetetlen stílusban.
Menj a p.csába te s.egg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!