Még utoljára jelentkezem, ugye rámnéztek?
Sziasztok!
Én vagyok a hírhedt 60%-os!
Nem veszekedni jöttem,hanem mert ma pozitívat teszteltem,és szeretném megmutatni a görbémet.
Így kell kinézni egy normális,trifázisos görbének!
Üdv,immár egy másik topikból :)) [link]
Te vagy az aki 1,5 évig vártál a babára?
Gratula!
Nem azért tettem fel a görbémet,hogy dicsekedjek,csak példagörbének.
Most eszem ágában sem volt szemétkedni:))
Ha én azt leírom mióta próbálkoztunk.....3 hónapja,ez a harmadik.
Szia!
Talán csak azért kaptad ezeket a rossz megjegyzéseket, mert a válaszaid sértő volt, de a mögötte lévő tapasztalatott, tudást senki sem látja. Csak a durva megjegyzéseket amit nem tudnak hová tenni és így abból csak a rosszindulat süt át. Fontos a szöveghez a környezet, a háttérinformáció is, ezek a leírt és kimondot szavaknak teljesen más értelmet adnak. Talán máskép alakul ha leírod, hogy szakmádból kifolyólag ilyen és ilyen tapasztalataid vannak, szerintem a kritikádat is másképp fogadják. Sok sikert a babához. És hidd el számít a diplomácia és a megfogalmazás.
Nem tudom hányan lehetek még...:)
Egyébként olvastam én is még nálam is szarkasztikusabban válaszolgató embert,ő asszem egy kismama már,legalábbis leírása szerint és szeptemberben még nagyon csúnyán válaszolgatott másoknak,akkor volt 8 hetes úgy emlékszem...valahol itt teherbeesés témában írt :S
Sajnos én ilyen vagyok,ez a stílusom....
De ezek után,ha válaszolok,odaírom alá,hogy Mrs.House,és mindenki tudni fogja,hogy ha sértő is amit írok,az nem szándékos.
Szia,én is írtam neked ma durvákat,az egyik kérdésnél,felindultságból.De nekem is jól esik,h. bocsit kértél,és én is bocsánatot kérek most.(én vagyok az aki a többieknek reszelőt akart vinni kenyérbe sütve,a börtönbe).Szóval gratulálok,és már szégyenlem magam egy kicsit,hogy hagytam,hogy a negatív válaszok,engem is negatív válaszra buzdítson.
18 éves 5 hetes kismami vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!