Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még utoljára jelentkezem,...

Még utoljára jelentkezem, ugye rámnéztek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én vagyok a hírhedt 60%-os!

Nem veszekedni jöttem,hanem mert ma pozitívat teszteltem,és szeretném megmutatni a görbémet.

Így kell kinézni egy normális,trifázisos görbének!

Üdv,immár egy másik topikból :)) [link]

2009. nov. 24. 18:14
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
68%

Te vagy az aki 1,5 évig vártál a babára?

Gratula!

2009. nov. 24. 19:01
 12/47 A kérdező kommentje:

Nem azért tettem fel a görbémet,hogy dicsekedjek,csak példagörbének.

Most eszem ágában sem volt szemétkedni:))

Ha én azt leírom mióta próbálkoztunk.....3 hónapja,ez a harmadik.

2009. nov. 24. 19:05
 13/47 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

Talán csak azért kaptad ezeket a rossz megjegyzéseket, mert a válaszaid sértő volt, de a mögötte lévő tapasztalatott, tudást senki sem látja. Csak a durva megjegyzéseket amit nem tudnak hová tenni és így abból csak a rosszindulat süt át. Fontos a szöveghez a környezet, a háttérinformáció is, ezek a leírt és kimondot szavaknak teljesen más értelmet adnak. Talán máskép alakul ha leírod, hogy szakmádból kifolyólag ilyen és ilyen tapasztalataid vannak, szerintem a kritikádat is másképp fogadják. Sok sikert a babához. És hidd el számít a diplomácia és a megfogalmazás.

2009. nov. 24. 19:07
 14/47 anonim ***** válasza:
76%
Húú ha nem te vagy akkor van belőled még 1. :(
2009. nov. 24. 19:08
 15/47 A kérdező kommentje:

Nem tudom hányan lehetek még...:)

Egyébként olvastam én is még nálam is szarkasztikusabban válaszolgató embert,ő asszem egy kismama már,legalábbis leírása szerint és szeptemberben még nagyon csúnyán válaszolgatott másoknak,akkor volt 8 hetes úgy emlékszem...valahol itt teherbeesés témában írt :S

2009. nov. 24. 19:19
 16/47 anonim ***** válasza:
63%
Szia! Először is gratulálok és boldog babavárást!!! Csajok! Nekem segített az illető! Sőt! Sok sorstársnak is! A legjobb Jónás nap szakértő! Aki írt neki, nem volt rest kiszámolni mindenkinek a napjait! Nekem is megtette! Írtam neki privit is és nem küldött el sehova... hanem vette a fáradtságot és az ő sajátságos stílusában megírta nekem is amit tudni akartam! Minden ember más! Még egyszer gratulálok és minden jót kívánok neked, Mrs. House!
2009. nov. 24. 19:27
 17/47 anonim ***** válasza:
72%
Én nem tudom, milyenek voltak a válaszaid, de én is eü-s voltam, én is tudok "tényeket", amiket meg is írok. Általában nem pontoznak le, de előfordult már velem is. Ez egy ilyen oldal, el kell fogadni. Lehet, hogy a stílusoddal volt gondjuk, nem azzal, amit írtál.
2009. nov. 24. 19:41
 18/47 A kérdező kommentje:

Sajnos én ilyen vagyok,ez a stílusom....

De ezek után,ha válaszolok,odaírom alá,hogy Mrs.House,és mindenki tudni fogja,hogy ha sértő is amit írok,az nem szándékos.

2009. nov. 24. 20:49
 19/47 anonim ***** válasza:

Szia,én is írtam neked ma durvákat,az egyik kérdésnél,felindultságból.De nekem is jól esik,h. bocsit kértél,és én is bocsánatot kérek most.(én vagyok az aki a többieknek reszelőt akart vinni kenyérbe sütve,a börtönbe).Szóval gratulálok,és már szégyenlem magam egy kicsit,hogy hagytam,hogy a negatív válaszok,engem is negatív válaszra buzdítson.

18 éves 5 hetes kismami vagyok.

2009. nov. 24. 21:12
 20/47 anonim ***** válasza:
Először is gratulálok és én is bocsánatot szeretnék kérni tőled!Én is válaszoltam a másik kérdésnél:S!Üdv egy 7 hetes
2009. nov. 24. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!