Akit erint valaszolna nekem?
Figyelt kérdés
Most olvastam egy cikket a neten h akik beadattak a mehnyakrak elleni vedooltast azoknal nagyobb szamban eloforsult a meddoseg. Nos itt is rengeteg notol olvasom azt h nem akar jonni a baba. Most az lenne a kerdesem h tenyleg igaz h emiatt? Marmint h emiatt is....akiknel nem akar jonni ti beadattatok? Vagy aki beadatta megis hamar jott a baba? Csak erdekel, ugymond kis statisztika szempontjabol h van-e tenyleg koze. Koszi mindenkinek aki valaszol. H en is megvalaszoljam a sajat kerdesemet : en nem adattam be es 3. honapba sikerult teherbeesnem.2013. nov. 22. 14:53
11/13 anonim válasza:
nem adattam be, lassan másfél éve várunk, ebből fél éve kezelnek hormonproblémákkal.
12/13 anonim válasza:
Én sem adattam be, tehát nem ez az oka, hogy 2 és fél éve hiába várok...
13/13 anonim válasza:
én sem adattam be és lassan 2 éve nem jön a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!