Akit erint valaszolna nekem?
Nem bántás, de abból, hogy páran válaszolnak Neked, nem fogsz statisztikát kapni.
A statisztika 1000 nőnél kezdődik kb.
Koszi ertelmes valaszodat h tudtal es kepes voltal arra valaszolni amit kerdeztem. Nyugi nem konyvet akarok irni rola csak erdekel h az itt olvaso noknel volt-e ilyen vagy tud rola vmit esetleg erintette-e a dolog....most azt a szot amin te lovagolsz az csak ugy irtam h erteni lehessen nagyjabol miert erdekel....de koszi tenyleg h ertelmezted a kerdesemet. Legkozelebbhatha sikerul valaszolnod is arra amit kerdeznek. Csak most ezzel a "kotekedeseddel" teljesen eltereled a temat arrol ami igazan erdekel. Ha vmi nem tetszik irhatsz privat uzenetet is es nem itt "ronditasz"
A masik meg h sose tudhatod hanyan valaszolnsk ra. Ha most nagyon bele akarnek menni a dologba akkor irhatnam azt is h mi van ha annyian irnak? Akkor megfelel majd neked?
Bocsáss meg, azt írtad, statisztika szempontjából érdekel.
Amúgy hogy "válaszoljak is", nem adattam be, mert nem éltem szerteágazó nemi életet, és akkor sokkal nagyobb a veszélye a méhnyakráknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!