Mást is rosszul érint, ha nincsen együttlét ovulációkor?
Tegnap volt ovulációm és hát férjem bealudt....6 hónapja próbálkozunk már, és én teljesen bekattanok ettől. Ő persze nem tudja hogy tegnap volt ovum, nem akarom ráterhelni, nem akarom hogy gépies legyen a dolog. Megbeszéltünk hogy jön ha jönni akar. De mégis ma hogy felkeltem olyan szomorú és lehangolt vagyok, hogy már ne is nagyon reménykedjek abban hogy nem jön meg... pénteken voltunk utoljára együtt, hétfőn volt ovum, talán még bejöhet, de nem nagyon reménykedek.
Ja és a legjobb: férjem hajthatatlan abban hogy csak ovukor lehet baba. Ő szerinte ez nem igaz, bármikor összejöhet. Hülyeség hogy ezt kell nézni. Tudom lehet spontán peteérés, de én nem nagyon adok ezekre.
Mintha magamat hallanám a múlt hónapból. Én nagyon szomorú voltam, hiszen nekem ovulációm volt, errő meg alszik... Jó persze nem tudta, de akkor is.
Viszont most ebben a hónapban szándékosan nem számoltam ki, nem figyelem mikor van ovum, sőt sokkal nyugodtabb vagyok és jobbak az együtléteink is, sőt gyakoribbak is.
Fel a fejjel. Lehet tényleg lehet valami benne, hogy rágörcsölünk. Én most csak élvezem az életet, boldog vagyok és tudom, hogy hamarosan hárman leszünk.
Sok sikert! drukkolok neked!
Igen, volt ilyen. Hisztiztem is miatta, össze is kaptunk, pedig egyébként nem szoktunk.
A következő hónapban már inkább partner volt, utána pedig megegyeztünk, hogy minden nap szexelünk, akár lelkesek vagyunk, akár kevésbé :) Na abban a hónapban össze is jött a baba.
Egyébként inkább az ovuláció előtti napokban gyúrjatok rá, mint pont akkor.
Nem mondom, hogy ne görcsölj rá, mert én ütni tudtam volna az ilyen szövegért. Inkább csak próbáld meg élvezni a dolgot és ha megjön, akkor örülj annak, hogy "működik" a szervezeted és az új hónap új esélyt hoz.
Egyébként mi közel 10 hónapig vártunk rá.
11hkm
Én is azt hittem,hogy ha majd szeretnék egyből jönni fog.De sajnos rá kellett jönnöm,hogy nem ilyen egyszerű.Bár volt már 2 terhességem,mind a 2 vetéléssel végződött.Talán majd ebben a hónapban.Tényleg könnyű mondani,hogy ne görcsöljünk rá,de nem tud hidegen hagyni a dolog.
A minap sétáltunk a városban a férjemmel,láttam egy 17-18 éves csajt,kb 5 hónapos pocija volt és a kezében a cigi.Majd nem elsírtam magam,hogy neki bezzeg lehet,és nem is vigyáz rá,én meg hiába teszek meg mindent,nem akar jönni a gólya...
Ismerős, amit írsz...Nekem is van egy ismerősöm volt osztálytársam volt, kb. 4 hónap ismeretség után összeházasodott a barátjával és mit ad isten rá egy hónapra már terhes is lett. Vedelte az energia italt, mert neki az a kedvence, meg ivott bort is mert az lehet az orvos szerint! Cigizett végig, napi 2-3 dobozzal is elszívott!!! Nem egy két szálat, hanem 2-3 dobozzal! Úgy járt az utcán nagy hassal hogy a cigi meg a kezébe lógott. Amikor mondták ezt nem akartam elhinni, nem ilyennek ismertem meg. Hatalmasat csalódtam benne. Az mondta hát az orvos azt mondta hogy inkább cigizzen mert a cigi után vágy és stressz még jobban fog ártani. Meg amúgy is meg van keze-lába és semmi baja akkor miért ne?, ezt 4 hónapos terhesen mondta. Na persze, lehet most még egészséges de később akár milyen bajai is előjöhetnek, pl. asztma, ami az ő önzőségének köszöntet majd a gyerek. Előre megmondta azt is hogy nem fog szoptatni, ő nem kel fel a gyerekhez éjszaka, majd elkészíti a tápszert és eteti az apja. Meg ő majd mondja az orvosnak hogy szedje ki belőle a gyereket mert ő nem szüli meg. Hát amikor ezeket lazán elő adta, azt hittem a pofám leszakad, nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek.... Megszületett a baba, szegény olyan vékonyka azt hiszem 2,6 dkg született. Teszi fel facebookra a képeket és előadja hogy ő milyen jó anya...
Nem sajnálom tőle, legyen boldog és egészséges a baba, de azok akik így állnak a dolgokhoz, azoknak egyből megadatik a "csoda"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!