Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mást is rosszul érint, ha...

Mást is rosszul érint, ha nincsen együttlét ovulációkor?

Figyelt kérdés

Tegnap volt ovulációm és hát férjem bealudt....6 hónapja próbálkozunk már, és én teljesen bekattanok ettől. Ő persze nem tudja hogy tegnap volt ovum, nem akarom ráterhelni, nem akarom hogy gépies legyen a dolog. Megbeszéltünk hogy jön ha jönni akar. De mégis ma hogy felkeltem olyan szomorú és lehangolt vagyok, hogy már ne is nagyon reménykedjek abban hogy nem jön meg... pénteken voltunk utoljára együtt, hétfőn volt ovum, talán még bejöhet, de nem nagyon reménykedek.

Ja és a legjobb: férjem hajthatatlan abban hogy csak ovukor lehet baba. Ő szerinte ez nem igaz, bármikor összejöhet. Hülyeség hogy ezt kell nézni. Tudom lehet spontán peteérés, de én nem nagyon adok ezekre.

2013. okt. 15. 12:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Munkatársam is cigizett végig, mikor kérdeztem, hogy nem fél-e, hogy baja lesz a babának azt mondta: "Ugyan már, a lányommal is végig cigiztem, mégis egészséges." Ami igaz is, már felnőtt nő. Aztán a kisfia megszületett a 28. héten... Persze ha valaki megemlíti neki, hogy talán nem kellett volna dohányozni azt mondja, hogy "egyáltalán nem bizonyítható, hogy attól van.". Ami a legrosszabb, hogy bár nagyon kéne az anyatej szegény picinek, nem hajlandó szoptatni, mert ő ettől a "folyamatos aggódástól" stresszes, kell neki a cigi. :(

Abban biztos vagyok, hogy az élet kárpótolja azokat, akiknek sokat kell várniuk egy babára, és meggyőződésem, hogy sokkal jobban értékelik majd azt a csöppséget. Szerencsés babád lesz neked is, Kérdező, igazán megérdemled már. :)

2013. okt. 15. 20:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi pár hónapja próbálkozunk a babával, előtte a férjem kb. annyit tudott a "női dolgaimról", hogy ha nagyon hisztis lettem hirtelen abból tudta, hogy mindjárt megjön, aztán 1 hétig no sex, most meg.... mindig kérdezi, hogy na mit mutat az ovu teszt, esett-e már a hőm és ő közli minden 2. nap, hogy ma "babagyártó nap" van :) Mindent megbeszélnünk és szerintem így a jó :) Ha épp nincs is kedvünk, de tudjuk, hogy van esély a babára akkor is csináljuk, mert a "végeredmény"-re gondolunk, hátha pont most jön össze :) Ő tuti nem aludna be :)
2013. okt. 15. 20:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Mintha magamat olvasnám. A múltkor úgy összevesztünk azon, hogy ovu napján ő fáradt volt, hogy nem is szóltunk egymáshoz egy napig. Aztán másnap úgy megbánta, hogy rögtön pótolni akarta a dolgokat. :) Hiába mondom én is, hogy már lekéstük, egyszer van pé és utána 12-24 óráig él a petesejt...Csak legyint rá és nem hisz benne. Nehogy már azt mondjam, hogy mindenki csak pont ezen az egy napon eshet teherbe..Ezzel néha kiakaszt, de lehet így kellene nekünk is hozzáállni, mert néha meg irigylem a lazaságát. :) Ilyenek a férfiak! Persze azóta észrevettem, hogy ő is jobban figyel erre és az időzítésre. Tök aranyos, mert a múltkor is ő szólt, hogy nem kellene ma együtt lennünk. :)
2013. okt. 15. 21:56
 14/16 A kérdező kommentje:

Jó ezeket olvasni aranyosak vagytok! :) Mindannyian megérdemelnénk már a babát és biztos jó szülők leszünk :)

Kedves utolsó! Nálunk is dettó ez volt, ugye írtam is, hogy az én férjem is azt mondta hogy jaj nehogy már csak azon a napon lehessen csak teherbe esni :) Én meg erre: te nem tanultál biológiát? :) mondtam neki hogy olvasson már utána ha nem hiszi, hogy is történik a megtermékenyítés folyamata stb. Igen a férfiak ilyen lazán állnak hozzá, nem tudják ők, hogy is működik a női test :)

2013. okt. 15. 23:26
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Végül is spontán peteérés is létezik a világban.Mi minden együttlétet úgy élünk meg,hogy sosem tudni,lehet,hogy pont most van,és nem akkor amikorra számoltam.Persze a peteérés időszakában még jobban figyelünk.Elvileg most sem voltunk akkor együtt mikor volt az ovum,mert sajnos más városban dolgozunk,de mégis valami furcsa,még a férjem is észrevette,és én is érzem magamon.Utoljára akkor voltam ilyen mikor a május még végén pozit teszteltem.De még korai lenne tesztet vennem,de bízunk benne,hogy a megérzések nem csalnak. :)
2013. okt. 16. 07:56
 16/16 A kérdező kommentje:
Szorítok Neked :)
2013. okt. 16. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!