Mást is rosszul érint, ha nincsen együttlét ovulációkor?
Tegnap volt ovulációm és hát férjem bealudt....6 hónapja próbálkozunk már, és én teljesen bekattanok ettől. Ő persze nem tudja hogy tegnap volt ovum, nem akarom ráterhelni, nem akarom hogy gépies legyen a dolog. Megbeszéltünk hogy jön ha jönni akar. De mégis ma hogy felkeltem olyan szomorú és lehangolt vagyok, hogy már ne is nagyon reménykedjek abban hogy nem jön meg... pénteken voltunk utoljára együtt, hétfőn volt ovum, talán még bejöhet, de nem nagyon reménykedek.
Ja és a legjobb: férjem hajthatatlan abban hogy csak ovukor lehet baba. Ő szerinte ez nem igaz, bármikor összejöhet. Hülyeség hogy ezt kell nézni. Tudom lehet spontán peteérés, de én nem nagyon adok ezekre.
Munkatársam is cigizett végig, mikor kérdeztem, hogy nem fél-e, hogy baja lesz a babának azt mondta: "Ugyan már, a lányommal is végig cigiztem, mégis egészséges." Ami igaz is, már felnőtt nő. Aztán a kisfia megszületett a 28. héten... Persze ha valaki megemlíti neki, hogy talán nem kellett volna dohányozni azt mondja, hogy "egyáltalán nem bizonyítható, hogy attól van.". Ami a legrosszabb, hogy bár nagyon kéne az anyatej szegény picinek, nem hajlandó szoptatni, mert ő ettől a "folyamatos aggódástól" stresszes, kell neki a cigi. :(
Abban biztos vagyok, hogy az élet kárpótolja azokat, akiknek sokat kell várniuk egy babára, és meggyőződésem, hogy sokkal jobban értékelik majd azt a csöppséget. Szerencsés babád lesz neked is, Kérdező, igazán megérdemled már. :)
Jó ezeket olvasni aranyosak vagytok! :) Mindannyian megérdemelnénk már a babát és biztos jó szülők leszünk :)
Kedves utolsó! Nálunk is dettó ez volt, ugye írtam is, hogy az én férjem is azt mondta hogy jaj nehogy már csak azon a napon lehessen csak teherbe esni :) Én meg erre: te nem tanultál biológiát? :) mondtam neki hogy olvasson már utána ha nem hiszi, hogy is történik a megtermékenyítés folyamata stb. Igen a férfiak ilyen lazán állnak hozzá, nem tudják ők, hogy is működik a női test :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!