Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom hülye kérdés, de valaki...

Tudom hülye kérdés, de valaki légyszi válaszolna?

Figyelt kérdés
Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan ”kell” kinéznie a spermának? Gondolok itt állagra vagy színre. Tudom, hülye kérdés, de kiváncsi vagyok, mert a barátommal több mint 1 éve nem védekezünk és baba sehol. Peteérést minden hónapban érzem, együtt is vagyunk olyankor. Arra is gondoltam, hogy esetleg nem táplálkozom megfelelöen, nem eszem tul sok zöldséget se gyümölcsöt..légyszi valaki segitsen.
2013. szept. 30. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Több mint egy év után ne a táplálkozásodon variálj, hanem battyogj be a nőgyógyászodhoz, mondd, hogy egy éve nem védekeztek és mégse esel teherbe, válaszolj a kérdéseire aztán majd ő megmondja a további teendőket.
2013. szept. 30. 18:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Voltam már nögyogyásznál és minden oké.
2013. szept. 30. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi az a minden? És a nőgyógyászodnak nincs annyi esze, hogy megmondja a férjednek hova kellene menni a spermájával, ha rajtad tényleg minden oké? Ráadásul a nők kivizsgálása sokkal bonyolultabb épp ezért szokták azt javasolni, hogy először a férfi nézesse meg magát, meg a spermáját, de nem otthon ránézésre, hogy jó színe van-e.
2013. szept. 30. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:

hát nekem is azt mondta két nődoki is, hogy minden rendben :) pedig dehogy...

hormonok? (3. és 21. napi vérvétel, cukor, inzulin, van peteérésed, átjárhatósági, párodnál spermavizsgálat például) ha ezeken túl vagytok, akkor bocsi

de egy év sikertelenség után nem a táplálkozással lehet gond. Lehet, hogy pofonegyszerű a megoldás, de nem ez

2013. szept. 30. 19:08
 5/5 anonim ***** válasza:

egy alapos kivizsgálás babaprojekt előtt nem árt, akár meddőségi központban is, ha van rá keret.

de azért nem kell megijedni. mi is majdnem két évet vártunk az első gyerekre, de spontán összejött. nem volt semmi gond, nekünk így volt megírva:)

2013. szept. 30. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!