Nekem vannak csak ilyen hülye gondolataim?
Figyelt kérdés
Olvasom itt több embertől, hogy azt kérdezik, hogy ha spermás kézzel nyúlnak hozzám, terhes lehetek e, meg hogy hasmenésem volt, akkor már biztos terhes vagyok??? És itt jönnek a buta gondolataim...ha meg fogok egy spermás vmit, és hasmenést kapok, akkor terhes vagyok???....ennyire nem ismerik az emberek a biológiát??? Pl:Hogy a hasmenés nem feltétele a terhességnek??? Vagy rosszul vagyok tájékoztatva??? Ebbe a mai modern világban a teherbe esés is már máshogy működik???2013. jún. 22. 19:55
1/5 anonim válasza:
ÓÓÓÓ ezt a sok értelmes nem tudom honnan szedi, de rendesen fáj olvasni. Nem tudom h minek szexel ha azt se tudja mitől eshet teherbe??? Fárasztó komolyan. Én is sok cifrát olvastam már. Pl kiütések vannak a lábán ez lehet terhesség jele? Meg h mintha megnőtt volna a hasa lehet terhes??? Érted hamarabb veszi észre h nő a pocak minth egy tesztet csináljon vagy mondjuk kimarad egy vérzés! (jó vannak akik véreznek terhesség alatt is de nem pont ugyanúgy) Na mindegy. Kár is koptatnom az ujjaim mert tényleg kiakasztó némelyik. :D
2/5 A kérdező kommentje:
Hááát, igen...Én ezen kattantam ki..hogy megy a hasam...akkor már ugye terhes vagyok....ez úgy kikészitatt....nem tudtam hogy alap feltétel....
2013. jún. 22. 21:17
3/5 anonim válasza:
a hasmenés egyáltalán nem is tünete a terhességnek nemhogy a feltétele lenne....
4/5 jennifer012 válasza:
Sziasztok ! 19 vagyok de még ezelött is tudtam hogyan 'jön baba' szoval engemet is kiakasztnak ezek a kérdések és.annyira megtudnám nekik mondani magamét hogy olyan segg hülyék . Nem tudom hogy az ilyeneknek van e az életröl valami halvány lila figjuk . És az ilyen sexelnek . Némelyik meg olyan undoritoan fejezik ki magukat annyit nem tudnak hogy ne szopást irjanak hanem orális kielégitést ! Ezek egy undoritoak és privitivek!av'
5/5 anonim válasza:
:) A hasmenés abban az esetben azért érdekes, ha valaki tablettát szed. Terhességi tünetként... Jó, nekem volt, de nem ebből következtettem a terhességre. :) Egyébként vicces kérdéseket lehet itt találni néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!