Az normális ha ilyen gondolataim vannak?
Figyelt kérdés
Mindig voltak ilyen gondolataim,de mostanában sokszor gondolkodtam azon,hogy ha véletlenül teherbe esnék rögtön megölném magam,már voltak ilyen rémálmaim is,mindenféleképpen el akarom kerülni ezt,soha de soha nem akarok terhes lenni,de félek,hogy megfog történni.
Már kezdek megőrülni.
Ez normális ? Mit tegyek,hogy ne gondoljak állandóan erre ?
2013. jún. 6. 20:55
2/14 anonim válasza:
nem normális, de ha nálad ez a helyzet, akkor a helyedben mindent megtennék, h ne essek teherbe.
3/14 anonim válasza:
Óvszer+spermicid zselé+fogamzásgátló tabletta+alma a combod közé. Ha így is terhes leszel, akkor megeszek egy szippantós autót egy hét alatt késsel és villával, mustárosan.
4/14 anonim válasza:
Jaaaj utolsó !! :-)))) nagyon nagyot nevettem
Tenyleg vedekezz min ket modszerrel. Hany eves vagy?
5/14 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó...
hogy mondjam...tudom,hogy félreérthető volt,
védekeznem szerintem csak akkor kéne ha valakivel lefekszem,nem ? :D
2013. jún. 6. 21:13
6/14 anonim válasza:
ja. de ha nem fekszel le senkivel, akkor még inkább irreális, h ettől félsz, ezzel álmodsz. ez tényleg nem normális dolog.
mennyi idős vagy?
7/14 anonim válasza:
védekezz és kész. akkor nem leszel terhes. és ne írogass ilyen kérdéseket, oké, hogy parázol, de szerinted egy 2-3-5 éve próbálkozó nőnek milyen azt olvasni, hogy más megölné magát, ha terhes lenne? legyen eszed, vegyél gyógyszert, szedd rendesen, ha akarsz, használj gumit is. ennyi!
9/14 anonim válasza:
Tehat nem szexelsz? Akkor tenyleg idegdokinal a helyed!
10/14 anonim válasza:
na, ismét olyan kérdezővel van dolgunk, aki csak apránként csepegteti az infót, direkt félreérthető és valójában csak egy csepp figyelmet akar :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!