Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen normális érzés, hogy destruktív gondolataim vannak exbarátnőmmel szemben?
kiforgatott a vagyonomból, megalázott, neki csak nőtt, nőtt, nőtt az önbizalma, nekem meg egyre jobban fogyott, féktelen hazudozott mindenkinek mindent rólam, nem vett komolyan, gyakran lenézett, hihetetlen dolgok elé állított, amin kb. csak úgy tudtam keresztüljutni, túljutni, hogy marha nagy mákom volt, ő meg mondta : jajj ugyan kibírod te. és persze ekkor is csak nevetett.
és mikor szakítani akartam vele, megelőzött, szó nélkül lelépett. úgy érzem, el kellene őt taposnom, ronccsá kellene zúznom az életét, megverni, megalázni, a saját bélsarában hagyni haldokolni. egész egyszerűen olyan mértékű harag van bennem iránta, hogy az szavakkal leírhatatlan. ez egy szörny! aki szörnyeteggé tett.
Húú! Ez nem gyenge...
Vhogy próbáld levezetni a feszültséget (küzdősport :D )
és tudod: Ami nem öl meg az megerősít! Jelen esetben ez nagyon is igaz lehet, egyrészt sokat tanultál ebből, a másik h sokat meríthetsz abból a haragból, ha vkinek ilyen intenzív érzései vannak mind1 h pozitív vagy negatív tud belőle erőt meríteni ahhoz ami éppen a hasznára válhat.
Felejtsd el azt a ribancot és máskor jobbat válasz! :S
ő a volt feleséged volt,vagy csak jártatok? Mert ha nem volt a feleséged, akkor annyit tudok mondani, hogy még szerencse...
És nagyon sz*r lehet tényleg,hogy így érzel, de hidd el van kiút.... Most,hogy már megutáltad próbáld meg elfelejteni.
Valld be magadnak, hogy igen hibáztál, és elpazaroltad az időd olyanra, akire nem szabadott volna. Fel a fejjel...Az élet majd úgyis úgy fogja hozni, hogy visszakapja mindazt a rosszat, amit veled tett. De te ne tegyél ellene semmi rosszat. Jobb vagy te annál!
ejha..
érzelmi intelligencia=0
hát igen.. mindig egyszerűbb másra mutogatni mint magadba nézni és tanulni, tovább lépni.
minden a te hibád.. nem a lányé. még is ki hagyta, hogy a lány ezt tegye veled?.. hát te magad!
akkor tessék verd magad össze és fulladj bele a bélsaradba ha ennyire destruktív vagy épp.
"minden ember a saját maga sorsának kovácsa,,.. sokat mondó nemde? egyszerű pszichológia
ennyi
23f
moszuke, nekem lehet, hogy érzelmi intelligencia = 0, de a te intelligenciád = 0...
a szerelmemet használta ki. úgy gondolom, hogy ez mindent megmagyaráz.
Már felesleges boncolgatni, hogy ki használt ki és mit.
Nyiss egy új fejezetet az életedbe,de előbb ezt zárd le és kész.Vége van, már elmúlt.Szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!