Az normális ha ilyen gondolataim vannak?
Figyelt kérdés
Mindig voltak ilyen gondolataim,de mostanában sokszor gondolkodtam azon,hogy ha véletlenül teherbe esnék rögtön megölném magam,már voltak ilyen rémálmaim is,mindenféleképpen el akarom kerülni ezt,soha de soha nem akarok terhes lenni,de félek,hogy megfog történni.
Már kezdek megőrülni.
Ez normális ? Mit tegyek,hogy ne gondoljak állandóan erre ?
2013. jún. 6. 20:55
11/14 A kérdező kommentje:
Hát ezt igazából a mentális egészség kategóriába akartam volna írni,nem tudom hogy sikerült ide tenni...
Szóval igen,
nem sexelek,még a hideg is kiráz ettől a gondolattól.Gondoltam,hogy nem fontos ezt leírnom.
2013. jún. 6. 21:34
12/14 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én azt ajánlom,hogy ha ennyire undorodsz a szextől akkor menj apácának és imàkozz rengeteget,hogy nehogy te is úgy jàrj.mint szegény Emese álmàban és téged is megtermekenyitsen egy turul madár ....
13/14 anonim válasza:
Ha a hideg is kiráz a szex gondolatától, akkor meg van oldva a problémád, és meg van mentve az életed. Ugyanis szex nélkül nem lehet teherbe esni. Szóval nyugodtan gondolj valami másra.:-)))
14/14 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es válaszoló !
Nagyon köszönöm válaszod :D Nagyon jó ötlet,de nem megyek apácának :D
2013. jún. 7. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!