Öngyilkossági gondolataim vannak rám tört egy sírógörcs ez hol normális? Ezért kórházba beutalhatnak? Mit tegyek?
Ha már kicsit kivagy idegileg már akkor beutalhat az orvos ha kéred. persze nem kötelezhet erre, csak akkor ha megpróbáltál öngyilkos lenni, csak nem sikerült és azért kerülsz kórházba hogy rendbe rakjanak, gyomormosás, begyógyszerezés után vagy felvágott kar összevarrása ellátása. Akkor betehetnek pszichiátriára.
Természetesen most is kérhetsz beutalót, de ha nem akarod akkor nem kell befeküdnöd, elég ha kezelésekre eljársz, de először pszichológushoz menjél, mert ezt lehet ő is megtudja oldani. A pszichiátrián meg csak begyógyszereznek mindenféle agytompítóval amivel a szervezeted is tönkreteszed, és kitudja még hogy mit. Szerintem ezt ne akard.
Egy kis beszélgetés, kiöntöd a szíved, tanács kérés bőven elég lesz neked.
Nem tudom hogy mi az amin így kiakadtál, nem vagyok pszichiáter meg pszichológus, de szerintem egy normális megértő ember is tudna rajtad segíteni ha hajlandó meghallgatni, és persze akar is segíteni, és nem csak azért segít mert megsajnál. Ez sem mindegy amúgy.
Kérdező!
Ha bajod van ( bármilyen jellegű) fordulj a háziorvoshoz. Ő tud segíteni leginkább. Kórházba kerülni meg nem olyan egyszerű, hogy sírsz egy sort, és már visznek is.. Tehát háziorvos, gyerekorvos, iskolaorvos. Csak menjél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!