Az mennyire normális, hogy nincsenek barátaim, de nem is vágyok rá, mert szeretek egyedül lenni?
Antiszociális lettél. Mióta vagy így? Lehet ez csak egy átmeneti állapot, ha régen nem voltál ilyen.
Én inkább úgy vagyok, hogy ismeretlenekkel nem akarok kapcsolatba kerülni, ha nem muszáj. Én is el vagyok egyedül, jól érzem magam. De néha-néha rámtör az érzés, hogy úgy elmennék valahova, ahol emberek vannak és lehet beszélgetni. De ez elég ritka.
Az nem antiszociális, maximum aszociális.
Antiszociális azt jelenti, hogy ember-emberiség ellenes, az embereket tárgyaknak, a céljaik eléréséhez szükséges eszközöknek tekintik. Nincsenek érzéseik és minden további nélkül keresztültaposnak bárkin. Ilyen volt pl.: Sztálin. Tehát egyikőtök sem antiszociális.
Ha nem hiányoznak a szociális kapcsolatok, az még nem jelent személyiségzavart. Egyszerűen csak erre van most a lelkednek szüksége. Hogy miért, azt csak te magad tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!