Rettegek egyedül a sötétben,23 évesen ez normális?
Nem tudom hol vagy hogyan lehet ezt kezelni,de azt persze tudom,h ez nem normális-bár gondolom ezt tudod te is-de sajnos én is ilyen vagyok :S
Ha vmilyen okból (nagy ritkán) a párom nélkül kell aludnom,állandóan pánikolok meg mindenféle hangokat hallok,sőt ha reggel korábban kell elmennie,és én utána még visszafekszek aludni,tuti,h rémálmaim lesznek:S
szeretnék én is megszabadulni vhogy ezektől a félelmektől,rémálmoktól,de még nem jöttem rá,h sikerülhet...:S
Sok sikert neked a fóbiád leküzdésében!!!
20/L
Lehet sok ilyen jellegű filmet nézel. Korábban én is. Szintén féltem a sötétben. Felhagytam az ilyen jellegű filmekkel. Romantikus és régi filmeket nézek, és nagyon jó. Nem ismerem a félelmet. És különben is mitől félsz? É mi van akkor, ha mégis megtámad és távozol a földi életből. Sokat segíthet a hit is. Ha hiszel Istenben vagy megpróbálnád őt keresni, sokat segítene, szerintem. Minél nagyobb a hited, annál többre leszel képes, leküzdesz bármilyen akadályt. És az igaz hívő ember nem fél semmitől, mert:
Dávid zsoltára.
Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm.
Fűves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem.
Lelkemet megvidámítja, az igazság ösvényein vezet engem az ő nevéért.
Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te veszsződ és botod, azok vigasztalnak engem.
Asztalt terítesz nékem az én ellenségeim előtt; elárasztod fejem olajjal; csordultig van a poharam.
Bizonyára jóságod és kegyelmed követnek engem életem minden napján, s az Úr házában lakozom hosszú ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!