Én egy napig érzek feszítést a petefészkemnél, másnapra elmúlik!
Előtte 3-4 nappal szokott jelentkezni a nyúlós nyák!
2013. febr. 27. 14:37
2/13 anonim válasza:
Fáj a hasam lent, mint mikor meg akar jönni. Egy napig. Nem jó érzés. Pedig ez szerencse. Miért? Neked is fáj?
2013. febr. 27. 14:40
3/13 anonim válasza:
Nekem hónaponként felváltva szokott erősen szurkálni hol a jobb oldalam, hol a bal. Van amikor tűrhető, van amikor nagyon erősen érzem. Általában 1 napig tart, de előfordult már, hogy 2-3 napig is éreztem.
2013. febr. 27. 14:41
4/13 anonim válasza:
Nekem olyankor este rendes görcsöm van, mint mensi előtt.
2013. febr. 27. 14:46
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért kérdem,m ha a naptár módszert nézem,akkor pénteken kéne,h legyen pé-m,viszont már ma is érzek egy kis szurkálást,cs az a helyzet,h fel voltam fázva,vasárnapig szedtem az antibiotikumot és a felfázás is ilyen tüneteket produkált a petefészkemnél,cs jóval erősebbeket,viszont a felfázás elején cs ilyen enyhe volt és most félek,h neh megint az kezdődjön. Na szal,de hosszú lett,értitek? Szeretnénk babát és most nem is tudom,h igy próbálkozzunk e,pont pénteken megyek is a dokihoz.
2013. febr. 27. 14:51
6/13 gabszem válasza:
nekem kb. középidőben van napokig erős nyúlós, átlátszó folyásom. És kb. 1-2 napig fel van puffadva a hasam és szurkálni is szokott.
2013. febr. 27. 15:03
7/13 anonim válasza:
Nekem szuro,feszito erzes van 3 napig. Nem folyamatosan, csak 10 percig. Ezeken a napokon mar nyulos nyak is van, illetve nagyon kivanos vagyok, es a mellbimbom iszonyatosan erzekeny. Ovu teszt ekkor pozi 2 napig. Ha nem erzed a peteerest, ajanlom az ovu tesztelest!
2013. febr. 27. 15:47
8/13 anonim válasza:
Nekem ma volt tuszorepedesem. Este mensi szerű gorcs. Reggelre vizes bugyi. Èn innen tudom :-)
Ès tegnap 36,1 volt a hom, ma 36,7
2013. febr. 27. 16:51
9/13 frászkarikaborsó válasza:
előtte pár napig alkalomszerű szurkálás a petefészkemnél, aztán 4-5 órás folyamatos feszítő fájdalom ugyanazon az oldalon, utána már ciklus végéig semmilyen szurkálás vagy fájdalom nincs.
2013. febr. 27. 20:29
10/13 anonim válasza:
Szia! Ebben a hónapban ne próbálkozzatok!
Sajnos tapasztalatból mondom,hogy ha felfázva,antibiotikumot szedve leszel terhes lehet rossz vége is.
Én is fel voltam fázva,tarividet szedtem rá és a baba nem akart fejlődni,műtétre kellett mennem a 10. héten. Még mindíg arra várok,hogy mikor próbálkozhatunk újra!
1-2 hónap ide vagy oda már ne legyen akadály,egészségesen ess teherbe!ja és én a megtermékenyülés napjaiban voltam beteg szóval elvileg biológiai kapcsolat még nem is volt köztem és a baba között,de az orvosom azt mondta,hogy így már eleve a peteérés sem volt egészséges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!