Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki érzi mikor van peteérése...

Aki érzi mikor van peteérése válaszolna?

Figyelt kérdés
Mit éreztek és meddig? Cs egy napon v már előtte is pár nappal?
2013. febr. 27. 14:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ezen én is gondolkodtam,h belevágjunk e v sem,de nem vagyunk elkésve,most itt igazából ezekre a tünetekre voltam kiváncsi,m félek,h nem jöttem helyre,amúgy szoktam érezni a pé-t,de még nem figyeltem sosem,h mennyivel előtte érzem,decemberben próbálkoztunk először,sikerült is,de sajnos spontán vetélésem volt a 6.hétben,azóta figyelgetem jobban,de hát ugye a vetélés után bármi lehet,szal nem tudhatom,h most akkor ez az e. Holnap doki,remélem megnyugtat,h semmi baj.
2013. febr. 28. 07:26
 12/13 A kérdező kommentje:
Szomorú a történeted,sajnálom. Valóban tanulságos lehet,de ki tudja,h miért történt,látod nálam is ez volt,nem fejlődött tovább a baba,én nem szedtem gyógyszereket akkor,nem tudta megmondani a doki,h miért történt. Én már vasárnap befejeztem az antibiotikumot,talán annak már nem lesz köze a pé-hez,de meglátjuk,nem vagyok azon,h okvetlen most kell próbálkozni,amit a doki mond,azt tesszük.
2013. febr. 28. 07:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Remélem összejön a baba és meg is marad,szurkolok neked!
2013. febr. 28. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!