Hogyan tegyen túl magam rajta, hogy a férjem nem akar több gyereket?
Millió ilyen kérdés van tudom. De én most nem azt várom tőletek, hogy tippeket adjatok hogyan beszéljem rá a férjemet. Abban kérném a segítséget, hogy hogyan lehet ezt feldolgozni?
Két gyermekünk van. Én viszont belebetegedem, hogy lehessen harmadik. A férjem nem akar, az anyagiak miatt, meg mi lesz ha nagyok lesznek, meg egyébként is, nem és kész. Ok, felfogom, elfogadom, hogy nem lehet ráeröltetni senkire sem egy babát. De az évek telnek és én ezzel a gondolattal fekszem és ezzel kelek. Minden nap erre gondolok, minden nap sírok miatta titokban. Nem merem elmondani senkinek, nincs is kinek, meg amúgy is bolondnak néznének. Már írtam fórumot erről, már beszéltem jósnővel, már magamra erőltettem, hogy ne kelljen, szóval teljesen elborult az agyam. Egyszerűen ot egy HATALMAS ŰR a lelkemben, amit egy harmadik gyerek tudna betölteni. Nem megy már a hétköznapi lét sem, csak gépiesen teszem a dolgomat és megjátszom azt, hogy minden rendben van, belül pedig felemészt a vágy.
Mielőtt megkérdeznétek: beszéltünk a férjemmel erről többször, meg is hallgat, de mondja, értsem meg, nem akar több gyereket. Azt se kérdezzétek meg, hogy miért nem tisztáztuk ezt házasságunk előtt, hát azért nem mert én még magam sem tudom hányat akarok, ez csak akkor vált bizonyossá számomra, mikor megszületett az első, de igazán akkor akartam amikor a második is megszületett.
Mit tegyek? Menjek el pszichiáterhez? Nem tudok így élni, nagyon rossz:(
Azt mondják, ha egy nő gondolataimban megfogan egy baba, annak meg is kell születnie... Ezt nem tudom feldolgozni azt hiszem:(
Köszi, hogy meghallgattatok!
Megérthetnéd a férjed is, hogy nem akar már babát. Lehet, hogy akar..de mint írtad az anyagiak miatt hátrál meg. Sok oka lehet amiért nem szeretne még egy babát.
Lehet azért nem szeretne mert fél, hogy akkor már nem úgy lenne pénzetek a másik 2 gyerkőcre. És gondolom nem akarja, hogy bármibe is hiányt szenvedjenek. Inkább megad nekik mindent, mint hogy 3 baba legyen és kevesebbet tudnának kapni.. Érted mire akarok kilyukadni igaz? :( :)
Értem mit mondasz kedves utolsó. Szó szerint ezt mondja a férjem is, hogy ezért nem akar.
De én úgy látom, hogy azért nem élünk mélyszegénységbe, a férjemnek van saját vállalkozása, amiben én is tudok dolgozni. Hitelmentes 4 szobás házunk, autónk van. Lehet hogy nem tudnánk megvenni mind a 4 gyereknek Iphont, csak "sima" mobilt, és nem tudnánk 20ezerért eredeti Nike melegítőt venni csak 5ezerért replikát, de szerintem nem ezen múlik a boldogsága a gyerekeknek. De a férjem sajnos nem így látja... Ő a "luxust" akarja megadni a gyerekeknek, merthogy neki nem volt benne része és gondolom ezzel akar kompenzálni... Én ezzel nem értek egyet és mondtam is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!