Férjem nem akar több gyereket, de én még vágyom egy Picurkára. átverem a férjem, ha Pharmatexel védekezünk? Úgy tudom attól simán teherbe is lehet esni, jobban mint bármelyik másik fogamzásgátlási módszertől.
Figyelt kérdés
Most két gyerekünk van, és én szeretnék még egyet. Még két picim van, de már elég jól elvagyunk. NAgyobbik bölcsis kicsi pedig már végig alszik éjjel. Eltartani el tudom a harmadikat is, mert én vagyok a családfenntartó, mert itthonról dolgozom. Nem is az anyagiak lenne a gondMég két picim van, de már elég jól elvagyunk velük, hogy marad időnk másra is. Nagyobbik bölcsis, most lesz ovis kicsi pedig már végig alszik éjjel, Őt nem is akarjuk beadni bölcsibe. Eltartani el tudom a harmadikat is, mert én vagyok a családfenntartó, itthonról dolgozom. Nem is az anyagiak lenne a gond, hanem a férjem egyszerűen azt mondta, hogy neki már nincs kedve éjjel felkelni. Gondoltam, hogy ok akkor védekezzünk, de mégis mindig ott motoszkál a lelkem mélyén, hogy szeretnék még egy gyereket. Ha Pharmatex-el védekezünk akkor olyan mintha a szerencsénkre bíznánk:)))) vagy ne legyek felelőtlen, és valahogy békéljek meg a döntéssel, hogy nincs több gyerek? Később már nem hiszem, hogy vállalnám, ha vissza megyek fixre munkahelyre dolgozni, mert akkor tudom magamról, hogy nem tudnám megint otthagyni a munkahelyem. Viszont a vágyam csak ott maradna, és később nagyon bánnám.2013. márc. 6. 13:54
1/17 anonim válasza:
A legundorítóbb dolog lenne ha átvernéd. Hol a bizalom a kapcsolatotokból?
2/17 anonim válasza:
Hát én évekig használtam Pharmatexes kúpot,krémet,tablettát de nem lettem terhes.És szerintem nem szép dolog átverni a férjedet ennyi erővel meg is csalhatod.Nem lehet ráerőszakolni másra az akaratodat.
3/17 anonim válasza:
Szép kis kapcsolat lehet, ahol a feleség ezen képes elgondolkozni...
Mit éreznél, ha ő azt mondaná, ne aggódj, időben kiszáll, és nem tenné?
Bár nagyon hangoztatod, hogy te vagy a családfenntartó, gondolom, szegény férjednek kuss a neve.
4/17 anonim válasza:
Ha ördögi terved mégis bejönne, és a pharmatex használata egyenlő a terhességgel, akkor ez pont olyan, mintha megbeszélitek hogy legyen babátok, de a férjed csak úgy csinál mintha elment volna. Van minimális előváladék, és azzal is van némi esély terhességre, de tulajdonképpen a szerencsére bízza. Soha nem verném át a férjem, mert ő sem tenne ilyet velem. Beszélgetés! Jobb az ármánykodásnál.
5/17 anonim válasza:
Én is szeretnék még gyereket,a férjem nem.Átbeszéltük,kiveséztük többször,nem lesz több.Bármennyire is vágyom rá,eszembe nem jutna "véletlenül" teherbe esni.Elárulnám őt,undorító lenne.Ez két ember döntése kell,hogy legyen,különben a csöppség inná meg a levét.
6/17 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet így ráerőltetni vkire. Nálunk épp fordítva van a férjem szeretne még gyereket én meg abszolut nem, újra és újra előjön a téma sokszor bepróbálkozik szex közben is hogy na akkor ő most "elfelejt" gumit húzni, de én sürgősen leállítottam hogy ez nem így működik, ez kettőnk közös határozott döntése kell hogy legyen, nem csak az egyik félé...Hálistennek nagyjából megértette.
7/17 anonim válasza:
Ha a férjem nem szeretne már egyáltalán több gyereket, akkor leülnék és megbeszélnénk h miért is. De ha tényleg ennyire nem akarná még a beszélgetés után se (főleg így, h van már 2 gyerek), én biztos nem akarnék "sunyiba" teherhes lenni.
8/17 anonim válasza:
Ez a legundorítóbb dolog, átverni a másikat!
Amúgy az nem biztos, hogy ha ezzel védekeztek sikerül teherbe esned. Lutri! Lehet neked ez a védekezés válna be! Míg másnak emellett sikerül a baba!
Inkább beszéljétek meg, hátha rábólint a férjed.
Mit dolgozol otthonról? Elképzelni sem tudom, mert eléggé értelmetlenül fogalmazol, írsz, ismételsz.
9/17 anonim válasza:
Nem régen volt itt egy kérdés, amiben az apuka azért akart válni, mert kiderült, hogy a felesége annak ellenére "szándékosan" teherbe esett, hogy megbeszélték, hogy nem akar több babát. Ha szereted a férjedet, nem biztos, hogy jó ezzel játszani. Viszont, ha nem szereted, akkor hajrá!:P Persze akkor is undorító dolognak tartom, de ez csak az én véleményem!:)
10/17 anonim válasza:
Én ezt elég undorító lépésnek tartom, a kapcsolatotok is rámehet. A gyerekvállalás két ember döntése legyen már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!