5 napot késett. Csináltam egy gyors tesztet ami akár egynapos terhességet is kimutat, ez pozitív lett. Rá 2 napra megcsináltam még 1 et egy egyszerűt és az pedig nem mutatta ki a terhességet! Most mit tegyek? Próbálkozzak másik jó minőségű teszttel?
Az egyszerű tesztet akkor használtad, mikor még csak egy hete késett, szerintem ez a gond.
Próbálj ki egy újat, pl Gabrielt, az nekem sosem hazudott.
Drukkolok, de szerintem egyébként babát vársz:)
Lehetsz terhes,a tesztek nem egyforma érzékenységűek.
Csinálj holnap reggel még egyet,egy jobb fajtát,pl Gabriel,One Step és kiderül,hogy van-e baba vagy nincs.
A vizeleted színe inkább azért sötét,mert nem iszol elég folyadékot.
Én 15 hetes terhes múltam,de világos szalmasárga a vizeletem.
szerintem ha pár napon belül nem jön meg, érdemes lenne felkeresni egy nőgyógyászt, ő biztosat mond.
de én olvastam valahol, hogy a teszt pozitív irányba nem téved, mert egy hormont mutat ki a vizeletből, szóval csak akkor lehet a teszt pozitív, ha benned van a hormon.
de a nőgyógyász a tuti!
Sziasztok csajok!
Nagyon köszönöm ezt a gyors választ nektek és remélem hogy tényleg terhes vagyok.Ma 8.napja hogy késik de kb még várok a 12.napig és megpróbálkozom egy másik tesztel.Az ONE STEP tesztet használtam amikor pozitívat mutatott.
Köszi még egyszer sziasztok..
Azt el is felejtettem mondani hogy a nőgyógyászom felírt nekem decemberben 1 peteérésre gyógyszert amit 3 hónapig szedtem 1 hónapig a szedés után megjött és most a második hónapban pedig nem! CLOSTYLBEGYT volt a neve a gyógyszernek. és 1 hónapja használok egy peteérés kimutatására alkalmas mikroszkópot a PG 53 -mat.szerinetm a kettő együttes hatása ami segített nekem.
köszi mindet csajok.
Sziasztok.......
Sziasztok csajok!
Sajna nincs jó hírem 10.napra megjött.Először csak pecsételő volt felhívtam a nőgyógyászomat annyit mondott hogy előfordul és menjek a jövő héten vizsgálatra és akkor ultrahanggal többet tud mondni nekem.Remélem akkor meglátja hogy miért maradt ki.mivel amit csináltam teszteket 3 ból egy kimutatta a terhességet.
De ha elment akkor próbálkozunk újból NEM ADOM FEL!!!!!!!
Köszi mindent csajok. SZIASZTOK.......
Sajnálom!
Lehet, hogy nem tudott rendesen beágyazódni. Nekem a Clostilbegyt nagyon elvékonyította a méhnyálkahártyát, ezért esélyem sem volt.
Sok sikert kívánok a továbbiakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!