Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Férjem nem akar több gyereket,...

Férjem nem akar több gyereket, de én még vágyom egy Picurkára. átverem a férjem, ha Pharmatexel védekezünk? Úgy tudom attól simán teherbe is lehet esni, jobban mint bármelyik másik fogamzásgátlási módszertől.

Figyelt kérdés
Most két gyerekünk van, és én szeretnék még egyet. Még két picim van, de már elég jól elvagyunk. NAgyobbik bölcsis kicsi pedig már végig alszik éjjel. Eltartani el tudom a harmadikat is, mert én vagyok a családfenntartó, mert itthonról dolgozom. Nem is az anyagiak lenne a gondMég két picim van, de már elég jól elvagyunk velük, hogy marad időnk másra is. Nagyobbik bölcsis, most lesz ovis kicsi pedig már végig alszik éjjel, Őt nem is akarjuk beadni bölcsibe. Eltartani el tudom a harmadikat is, mert én vagyok a családfenntartó, itthonról dolgozom. Nem is az anyagiak lenne a gond, hanem a férjem egyszerűen azt mondta, hogy neki már nincs kedve éjjel felkelni. Gondoltam, hogy ok akkor védekezzünk, de mégis mindig ott motoszkál a lelkem mélyén, hogy szeretnék még egy gyereket. Ha Pharmatex-el védekezünk akkor olyan mintha a szerencsénkre bíznánk:)))) vagy ne legyek felelőtlen, és valahogy békéljek meg a döntéssel, hogy nincs több gyerek? Később már nem hiszem, hogy vállalnám, ha vissza megyek fixre munkahelyre dolgozni, mert akkor tudom magamról, hogy nem tudnám megint otthagyni a munkahelyem. Viszont a vágyam csak ott maradna, és később nagyon bánnám.
2013. márc. 6. 13:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kevés dolog van ennél lejjebb .... inkább beszélgessetek, de maradjon gerinced!
2013. márc. 6. 15:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem tudnék a férjem szemébe nézni,ha ilyen sunyi dolgot csinálnék.

Eszembe sem jutna,annál jobban szeretem.

Én nem is értem,hogy felnőtt,értelmes nőnek hogy jut egyáltalán ilyen az eszébe...

2013. márc. 6. 15:56
 13/17 A kérdező kommentje:
ah, igazából én is így gondoltam, hogy átverés lenne... na, csak jó lenne... Megbeszélem még a férjemmel, hogy nekem az életem a két gyerekem és teljesnek érezném egy harmadikkal és vele.
2013. márc. 6. 17:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Próbáld meg megbeszélni vele, szerintem is az a legtisztább, főleg ha az anyagiak nem akadály.
2013. márc. 6. 17:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez a legjobb amit tehetsz.
2013. márc. 6. 17:58
 16/17 anonim ***** válasza:

Egyébként ha Pharmatexet használsz, és betartod a szabályokat, én úgy tudom, hogy megfelelő védekezési mód. Én is azt használom, és még nem lettem terhes. Mondjuk nagyon be is tartom, hogy minden a betegtájékoztatóban leírtaknak megfelelően történjen.

Most egy kicsit elgondolkodtam, hogy nem biztos módszer?

bocsi az offért.

2013. márc. 6. 18:24
 17/17 A kérdező kommentje:
Nekem a nődokim mondta, hogy nem tuti módszer, mert már a harmadik kismama szült nála aki emellett lett terhes. Nekem csak az a másik bajom, hogy nem tudok más módszert. Fogamzásgátló kizárva, mert nem bírom, spirált dettó nem bírom, gumihoz nagyon száraz vagyok, és borzalmas a szex, de most azt használtuk, de még síkosító mellett, és tisztára kicsípett. Ezért is gondoltam rákérdezek a Pharmatexre, és nekem azt mondta, hogy ha nem gond, ha összejön a baba esetleg akkor jó:))) mondom köszike, végül is nem azért használja az ember, hogy ne jöjjön össze, de mindegy... Szóval Ő nem javasolta.
2013. márc. 6. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!