Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez mi lehet? Már...

Szerintetek ez mi lehet? Már kb.4-5 napja túl vagyok az ovuláción és most érzem a peteérés tüneteit, fájdalmait.

Figyelt kérdés

Még előtte meg is lepődtem hogy semmit nem érzek. Tegnap még elviselhető volt, de ma már annyira fáj az egész hasam alja, és a bal petefészkem, sugárzik át a vesémhez, ver a hideg verejték, hányingerem is van, alig bírok ülni, menni, és nagyon fáj a fenekem is. Kellett innom már egy Flektort is.Ez a mostani hőgörbém amin látszik mikor volt pé.:

[link]

Szerintetek????

2013. okt. 23. 22:05
1 2 3 4
 31/33 Reménysugár27 válasza:

Sziasztok Lányok!

Ma reggel megjött, a hőm is lement 36,3-ra. :(

Majd legközelebb..

2013. nov. 9. 14:27
 32/33 A kérdező kommentje:
:-((((( Nagyon sajnálom!!!Remélem idén karácsonyra megkapjuk a két csíkot!!!! :-)))
2013. nov. 10. 12:00
 33/33 Reménysugár27 válasza:

Az lenne életem legszebb Karácsonyi ajándéka. De szerintem Neked is. :)

Úgy legyen!

2013. nov. 12. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!