Szerintetek ez mi lehet? Már kb.4-5 napja túl vagyok az ovuláción és most érzem a peteérés tüneteit, fájdalmait.
Még előtte meg is lepődtem hogy semmit nem érzek. Tegnap még elviselhető volt, de ma már annyira fáj az egész hasam alja, és a bal petefészkem, sugárzik át a vesémhez, ver a hideg verejték, hányingerem is van, alig bírok ülni, menni, és nagyon fáj a fenekem is. Kellett innom már egy Flektort is.Ez a mostani hőgörbém amin látszik mikor volt pé.:
Szerintetek????
Szia!
Igen, tényleg túl vagy az ovun. Úgy látom, hogy a 20. napon vagy ma. Én a 19.-en, és már 3-4 napja vannak fájdalmaim, de az az igazi nagy még nem volt, és a reggeli hőm is 36,3 vagy 36,2 általában. Ma is ennyi volt, remélem ha ma még együtt leszünk nem lesz késő, mert tegnap nem tudtunk. :/ Szerinted? Van még esély? Mert utoljára 3 napja voltunk együtt. Ne haragudj, hogy magamról írtam.
Szép napot!
Szia!
Mi újság Veled?
Én ma voltam dokinál, megvolt az ovulációm, sikeresen megrepedt a tüszőm. Méhnyálkahártya vastagsága 14 mm. Várjuk, hogy ne jöjjön meg. :)
Szorítok érted,írj majd hogy mi lett!! :-)
Mikorra nem várod?
Szia!
Köszönöm szépen!Nagyon aranyos vagy!
Jövö szombatra nem varom.
Te hogy vagy?
Üdv
Szia!
Mi újság Veled? Van már valami fejlemény?
Szia!
Én még csak ovu utani 6. napon vagyok,jövö szombatra nem varom,korai lenne még tesztelnem.
Szia Kérdező!
Mi újság Veled? Hogy alakult a ciklusod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!