Szerintetek ez mi lehet? Már kb.4-5 napja túl vagyok az ovuláción és most érzem a peteérés tüneteit, fájdalmait.
Még előtte meg is lepődtem hogy semmit nem érzek. Tegnap még elviselhető volt, de ma már annyira fáj az egész hasam alja, és a bal petefészkem, sugárzik át a vesémhez, ver a hideg verejték, hányingerem is van, alig bírok ülni, menni, és nagyon fáj a fenekem is. Kellett innom már egy Flektort is.Ez a mostani hőgörbém amin látszik mikor volt pé.:
Szerintetek????
Igen,arra.Köszönöm.Nem értem hogy miért...a múlt havi jó volt,és máskor nem is kínlódok ennyit..kíváncsi vagyok hogy fog alakulni...
Ez az előző hőgörbém:
OFF: Úgy olvastam netbookon, hogy túl vagy az EVOLÚCIÓN... :D
ON:
Hát a 10 napos luteális szakasz tényleg nem túl izmos.
Méregesd mér pár hónapig, egy görbéből még nem szabad messzemenő következtetéseket levonni:)
Szia!
Nekem is ilyen jellegű éles fájdalom szokott lenni a vesébe terjedve.Ez az igazi ovu. Olvastam is róla, illetve nekem is szokott így lenni, hogy az ovu után nem rögtön megy fel a hőm, de az a lényeg, hogy ovu utáni 5 napban felmenjen. Attól még nem rövidül a luteális fázis.
Úgy néz ki ma hajnalba megvolt a tüszőrepedés...
Van valakinek ötlete hogy hogyan tudnám rendezni a ciklusom,hogy pé.-t előrébb hozzam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!