Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez mi lehet? Már...

Szerintetek ez mi lehet? Már kb.4-5 napja túl vagyok az ovuláción és most érzem a peteérés tüneteit, fájdalmait.

Figyelt kérdés

Még előtte meg is lepődtem hogy semmit nem érzek. Tegnap még elviselhető volt, de ma már annyira fáj az egész hasam alja, és a bal petefészkem, sugárzik át a vesémhez, ver a hideg verejték, hányingerem is van, alig bírok ülni, menni, és nagyon fáj a fenekem is. Kellett innom már egy Flektort is.Ez a mostani hőgörbém amin látszik mikor volt pé.:

[link]

Szerintetek????

2013. okt. 23. 22:05
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Nem ment még fel a hőd, tehát vszínűleg nem volt ovud 14. napon (gondolom arra gondoltál, hogy akkor volt).
2013. okt. 23. 22:08
 2/33 A kérdező kommentje:

Igen,arra.Köszönöm.Nem értem hogy miért...a múlt havi jó volt,és máskor nem is kínlódok ennyit..kíváncsi vagyok hogy fog alakulni...

Ez az előző hőgörbém:

[link]

2013. okt. 23. 22:17
 3/33 anonim ***** válasza:

OFF: Úgy olvastam netbookon, hogy túl vagy az EVOLÚCIÓN... :D

ON:

2013. okt. 23. 22:30
 4/33 anonim ***** válasza:
Az előző görbéden is csak a 17. napon volt ovud szerintem.
2013. okt. 23. 22:32
 5/33 A kérdező kommentje:
Ha a 17. napon volt az ovum és 27 napos a ciklusom akkor az nem gond a beágyazódásnál?
2013. okt. 23. 23:05
 6/33 A kérdező kommentje:
Már a 20. napon vagyok,és még mindig nem emelkedik a hőm...27-28 naposak a ciklusaim!:-(
2013. okt. 24. 07:37
 7/33 anonim ***** válasza:

Hát a 10 napos luteális szakasz tényleg nem túl izmos.

Méregesd mér pár hónapig, egy görbéből még nem szabad messzemenő következtetéseket levonni:)

2013. okt. 24. 14:26
 8/33 Reménysugár27 válasza:

Szia!

Nekem is ilyen jellegű éles fájdalom szokott lenni a vesébe terjedve.Ez az igazi ovu. Olvastam is róla, illetve nekem is szokott így lenni, hogy az ovu után nem rögtön megy fel a hőm, de az a lényeg, hogy ovu utáni 5 napban felmenjen. Attól még nem rövidül a luteális fázis.

2013. okt. 24. 18:33
 9/33 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Nagyon szépen köszönöm,ez igazán megnyugtató! :-)
2013. okt. 24. 19:52
 10/33 A kérdező kommentje:

Úgy néz ki ma hajnalba megvolt a tüszőrepedés...

[link]

Van valakinek ötlete hogy hogyan tudnám rendezni a ciklusom,hogy pé.-t előrébb hozzam?

2013. okt. 25. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!